Ja tak samo jak shizue
B±d¼my szczerz(uje)y. Jetix ZNISZCZY£O DO KOÑCA reputacjê anime w polsce masakrycznym Dubbingiem i cenzur±.
Zgadzam siê TT^TT. A to co zrobili z Naruto powinno byæ kazane do¿ywociem XD. Jak ludzie z interesuj±cego animca mogli zrobiæ cha³ê jakich ma³o?! W dodatku dubbing te¿ przy wiêkszo¶ci postaci nie pasuje. Naruto mi wisi ale nie przypad³ mi do gustu, Sasuke gdy odczuwa ból nie wydajê okrzyków tylko mia³ki, ale bez tego wyszed³ im w porz±dku XD . Sakura bez komentarza, podoba³ mi siê dubbing Shikamaru, taki luzacki i w jego stylu XD
Pokemony te¿ mia³y tego pecha ¿e trafi³y na Jetixa. Ale one ogólnie ju¿ od pocz±tku by³y zryte
W sumie nie narzekam, bo Jetix wprowadzi³ wiele osób do ¶wiata m&a. Niektórzy nie chc± siê przyznaæ, ale bez tego kana³u, nie by³oby sporej czê¶ci otaku ;]
Chocia¿ zgodzê siê, ¿e to, co zrobili... a¿ szkoda siê nad tym rozwodziæ. Na szczê¶cie jeste¶my ju¿ od tego wolni xD
Owszem, ale teraz Cartoon Network rozwala Bakugany i te inne stwory XD, w koñcu dubbing podk³adaj± te same osoby XD
Anime na Jetixe raczej mnie rozczarowa³o a cartoon tak¿e to takie ju¿ "zamerykanizowane" (nie mówiac o dubingu (ble))