co do tych dzieci z opaskami... coś o tym wiem =_=" się ma taką małą niedomyślną braciszkę w sąsiednim mieszkaniu =_="
A ta parodię chyba nawet widziałam xDDDD
Ale tak szczerze... Naruto na jetixie czasami naprawdę poprawia mi humor, bo takie brechty odchodzą, że się na podłodze zwijam xDDD oj a jak opóźnienie walną to już gleba totalnie xDD
Ta ... Naruto na Jetix to poprostu załamka ... wstyd mi za Jetix ... Kiedy pierwszy raz usłyszałam to Neji to mnie rozwaliło O_O Zaczełam jak głupia wydzierać "OJEJ !!!" ... I wiecie co jeśli chodzi o SK to jagbyście obejrzeli wszystkie odcinki w orgilane a potem te na Jetix też byście zauwarzli że połowe wycieli i to nawed takie głupie sceny jak np. Kiedy Len (Ren :P) wybił zemba Joko to jemu leciała krew i to właśnie na Jetix wycieli O_O ... Beznadzieja ...
Ja już mam swoje zdanie pt. "precz z cenzurą" ^__^ Olać Jetixa! :]
Oho widzę pierwszego sojusznika xDD Zróbmy manifestację antycenzurową xD Będziemy manifestować wolność dla mangi i anime 8D PRECZ Z CENZURĄ! 8D [się zaczyna xDD gorzej mi xD]
Ostatnio edytowany przez Vocalisistic OLO (2007-10-26 13:01:22)
Według mnie to Oro ma najgorszy... To już ja lepiej go dabinguję
No... trzeba jeszcze dodać Nejiego na początku o_O
Wogóle głosy na Jetixie... przemilczę to.
No racja Jetix to kompletna masakra! śmierć i zniszczenie! A co do głosów to po prostu no comment...
Jak oglądam Naruto na jetixe to się denerwuję... więcej niż dwóch odcinków nie wysiedziałam.
Totalna tragedia... a potem ludzie myślą, że to takie bajeczki dla dzieci bo Jetix właśnie takie coś
z Naruto robi. Porażka...