Ja tak samo jak shizue
Bądźmy szczerz(uje)y. Jetix ZNISZCZYŁO DO KOŃCA reputację anime w polsce masakrycznym Dubbingiem i cenzurą.
Zgadzam się TT^TT. A to co zrobili z Naruto powinno być kazane dożywociem XD. Jak ludzie z interesującego animca mogli zrobić chałę jakich mało?! W dodatku dubbing też przy większości postaci nie pasuje. Naruto mi wisi ale nie przypadł mi do gustu, Sasuke gdy odczuwa ból nie wydaję okrzyków tylko miałki, ale bez tego wyszedł im w porządku XD . Sakura bez komentarza, podobał mi się dubbing Shikamaru, taki luzacki i w jego stylu XD
Pokemony też miały tego pecha że trafiły na Jetixa. Ale one ogólnie już od początku były zryte
W sumie nie narzekam, bo Jetix wprowadził wiele osób do świata m&a. Niektórzy nie chcą się przyznać, ale bez tego kanału, nie byłoby sporej części otaku ;]
Chociaż zgodzę się, że to, co zrobili... aż szkoda się nad tym rozwodzić. Na szczęście jesteśmy już od tego wolni xD
Owszem, ale teraz Cartoon Network rozwala Bakugany i te inne stwory XD, w końcu dubbing podkładają te same osoby XD
Anime na Jetixe raczej mnie rozczarowało a cartoon także to takie już "zamerykanizowane" (nie mówiac o dubingu (ble))