ja teraz ogladam shugo chara xDD
i jest to jedno z glupszych anime jakie widzialam ( nie znaczy ze zle , tylko glupie).
No bo serio chary z magicznych jajek ? ja wiem ze w gatunku magical girls rozne rzeczy sie wymysla.
Ale jajka ? nieee to juz mnie dobilo
Ale i tak ogladam twardo dalej xD
Najlepsz± komedi± a zarazem najlepszym shounenem z najlepszymi pod s³oñcem walkami jest Gintama. Po prostu nie ma dla mnie lepszego anime pod s³oñcem.
A na dodatek jest to anime g³upie w dobrym sensie tego s³owa. Mimo, ¿e czasem przekracza granice absurdu (vivat pr±ciowy hamulec!) to nadal ogl±da siê je nieziemsko dobrze. Mam nawet zamiast powtórzyæ ogl±danie od pierwszego odcinka, bo po prostu têskniê za tym anime ^^
popieram Ciebie w 100% Gintama to po prostu odpa³. i ogl±danie grozi trwa³ymi uszkodzeniami psychiki xD
nie mniej dorzuci³abym jeszcze "Escel Saga" XD
will you play with me?
Humanoid Monster Bem - to dopiero jest idiotyczne, nie powinno byæ Anime, ale niestety tak jest . Nie no niez³± beke z tego mia³am gdy lecia³o na Hyperze, jako¶ obejrza³am ca³o¶æ i niepodoba³o mi siê.
Afro Samurai - katastrofa! >< po co tworzyæ Anime w którym nawet po Japoñsku mówi±.
Wszystko co daj± na Cartoon Network, polskim oczywi¶cie.
Arakawa Under The Bridge, to jest porypane. :P
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan. Wiem, ¿e niektórym to siê podoba, ale... mnie obrzydzi³o. A nale¿ê do osób, którym robi siê niedobrze gdy ogl±daj± filmy na których obdzieraj± skórê psom na ¿ywca. Nie polecam tyego anime. Cholernie. Gdy s³ysze opening zaczyna mi siê krêciæ w g³owie. Cholerstwo jedne
Najbardziej pozytywnie zryte anime jakie ogl±da³am to School Rumble i cos jeszcze ale nie pamietam te¿ szkolne XD