Traktorek~ (Moderator)
Macie jakieś anime które według z was jest tak idiotyczne że nie da się go oglądać? A może przeciwnie, tak głupie że aż śmieszne?
Jakie tytuły widzieliście? Co was przerosło a co jest wręcz pozytywnie głupie?
Osobiście uwielbiam od czasu do czasu obejrzeć coś naprawdę głupiego popłakać sobie ze śmiechu przy Excel sadze czy Dragon Halfie... Tyle że ostatnio zdałam sobie sprawę z tego że już chyba wszystko widziałam i żadnej idiotycznej anime komedii chyba już nie znajdę
Bobobo-bobo-bobo ( pewnie z liczbą "bo" się pomyliłam, ale chyba wiadomo o co chodzi XD ) - anime tak głupie, że aż śmieszne. Jak puściłam je mojemu tacie, to powiedział, że mi korki wykręci jak będę coś takiego oglądać xD
Traktorku, oglądałaś Dragon Half? Ja przeczytałam jeden tom, ale rozwalił mnie kompletnie. Świetna komedia
Traktorek~ (Moderator)
Dlatego nie pokaże mojemu tacie Bobobo :'D ja się parę razy przy tym anime popłakałam xD trudno nadążyć tam nad fabułą, w jednej chwili wszyscy walczą a w następnej kąpią się w rosole xD
Oglądałam są tylko dwa odcinki niestety... ale są po prostu boskie! Mink jest świetna
Ooo ja nie czytałam mangi, chyba będę musiała jej poszukać.
Idiotyczne, że nie da się oglądać? Hm, trudno mi powiedzieć bo zawsze oglądam tylko takie anime, które mi się podobają (choć w małym stopniu) Pamiętam (ale to jest typowo komedia) - Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan. Jak mi wjechali z łbem małpy to spasowałam. Jakoś nie lubię tego typu humoru.
Bobobo było dla mnie aż za głupie... jeśli chodzi o kategorię takie głupie że aż śmieszne, to na myśl mi przychodzą serie, które osobiście nazywam japońskim "światem według kiepskich" (chociaż owego serialu szczerze nie znoszę, to to określenie wydaje mi się najtrafniejsze) a mianowicie Gintama i Sayonara Zetsubou Sensei (plus wszelkie zoku, goku i zany w przypadku anime)
Gintamę zaczęłam czytać, ale jakoś później zabrakło mi czasu... Może w wolnej chwili sięgnę po ten tytuł bo lubię się pośmiać.
Traktorku, jak chcesz poczytać Dragon Half, to wejdź na www.manga-lib.pl Tam są skany tej mangi
Traktorek~ (Moderator)
dziękuję Jeśli jest w połowie tak dobre jak było anime to będę miała ubawu co nie miara
Najbardzie idotyczne anime w tym momencie to chyba pokemony ( (pomijając pierwsze 2 czy 3 serie)
Nie ma za Traktorku ^^ Mi manga bardzo się podobała, miałam z nią ubawu co nie miara
Niestety zgadzam się z tobą Sawako T.T To, co teraz zrobili z pokemonów to żenada... A takie fajne anime na początku było...
" Loveless" - cos w tym anime mnie całkowicie denerwuje, sama nie wiem co , kreske ma ładną a sama fabuła tak jakoś nijaka, no i te dziwne walki rycarzy
, to jest dobre dla przedszkolaków
Traktorek~ (Moderator)
Poczułam się jak przedszkole x'D Ale ja mam neko fetysz więc jeszcze jestem jakoś usprawiedliwiona. No i shounen-ai... (sposób myślenia Traktora: Shounen-ai/yaoi + kocie uszy/wampiry/demony itp = <3)
Swoją droga moja koleżanka która jest dwa lata ode mnie starsza (21) uwielbia to o wiele bardziej ode mnie :'D pożyczyła mi trzy pierwsze tomy mangi... oj... muszę je w końcu przeczytać i jej oddać.
Pewnie się parę osób oburzy ale.. oceniając z perspektywy seansu sprzed wielu lat to Elfien Lied. Odebrałem to jako kiczowaty remix innych pozycji anime. Aż muszę do tego wrócić by zobaczyć czy jako niedoświadczony fan m&a się myliłem.
Traktorku no nie wiem co mnie tam tak ruszyło w tym anime nie chciałam nikogo obrazic tamtym postem
Sprubuję obejżeć to anime w wolnej chwili, ale narazie przetrwałam tylko pierwszy odcinek. Recenzja mi sie spodobała ale jak przyszło do oglądania to po pierwszym odcinku wysiadłam nerwowo, może za tepa do tego jestem
Tak głupie że aż śmieszne to zdecydowanie Akikan A tak głupie że sie nie da oglądać to Dancouga Nova. Jak można takie coś puszczać w tv?! xD
Ostatnio edytowany przez Sokuryo (2011-03-24 06:39:25)
Dla mnie to idiotyczne były pokemony, Elfien Lied (beznadziejna sieka bez obrazy ale nie kupuję), Shool Rumble (tak idiotyczne że się ze śmiechu można tarzać ) i Gintama