ja teraz ogladam shugo chara xDD
i jest to jedno z glupszych anime jakie widzialam ( nie znaczy ze zle , tylko glupie).
No bo serio chary z magicznych jajek ? ja wiem ze w gatunku magical girls rozne rzeczy sie wymysla.
Ale jajka ? nieee to juz mnie dobilo
Ale i tak ogladam twardo dalej xD
Najlepszą komedią a zarazem najlepszym shounenem z najlepszymi pod słońcem walkami jest Gintama. Po prostu nie ma dla mnie lepszego anime pod słońcem.
A na dodatek jest to anime głupie w dobrym sensie tego słowa. Mimo, że czasem przekracza granice absurdu (vivat prąciowy hamulec!) to nadal ogląda się je nieziemsko dobrze. Mam nawet zamiast powtórzyć oglądanie od pierwszego odcinka, bo po prostu tęsknię za tym anime ^^
popieram Ciebie w 100% Gintama to po prostu odpał. i oglądanie grozi trwałymi uszkodzeniami psychiki xD
nie mniej dorzuciłabym jeszcze "Escel Saga" XD
will you play with me?
Humanoid Monster Bem - to dopiero jest idiotyczne, nie powinno być Anime, ale niestety tak jest . Nie no niezłą beke z tego miałam gdy leciało na Hyperze, jakoś obejrzałam całość i niepodobało mi się.
Afro Samurai - katastrofa! >< po co tworzyć Anime w którym nawet po Japońsku mówią.
Wszystko co dają na Cartoon Network, polskim oczywiście.
Arakawa Under The Bridge, to jest porypane. :P
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan. Wiem, że niektórym to się podoba, ale... mnie obrzydziło. A należę do osób, którym robi się niedobrze gdy oglądają filmy na których obdzierają skórę psom na żywca. Nie polecam tyego anime. Cholernie. Gdy słysze opening zaczyna mi się kręcić w głowie. Cholerstwo jedne
Najbardziej pozytywnie zryte anime jakie oglądałam to School Rumble i cos jeszcze ale nie pamietam też szkolne XD