cze¶æ tu mo¿ecie pisaæ co wam sie podoba lub nie podoba u innych z naszego forum i nie tylko
zaczynajmy
mi podoba siê u yoougurtha ta ¿e jest taki zwariowany teraz wy
o dziêkuje ^.^ zapomnia³e¶ powiedzieæ ,¿e jestem ³adny , inteligentny , wyluzowany , ... i du¿o tego xD
mi sie w tobie podoba ,¿e piszesz konkretami , fajnie siê z tob± na gg pisze , i nie jeste¶ sztywny :>
no dziêki sorka ¿e zapomnia³em o tym wszystkim wybacz:)
no bo widzisz my jeste¶my jak wielka kochaj±ca siê rodzina
ja tam nie wiem... Sokuryo jest bardzo pomocny i wgl.... taki, .. ZORGANIZOWANY! o:
hahaha zorganizowany? m to powiedz mi dlaczego teraz siedze na forum zamiast sie uczyæ? T.T xDD
bo forum jest fajne a podrêczniki s± beeeeeeee;)
Nie no co ty nauka jest supcio ja loffciam sie uczyæ, zdobywaæ now± wiedze. Czuje sie tak bogatszy intelektualnie *wmawia sobie* xD
hehe no te¿ prawda ale ja tam wole balowaæ ni¿ zakuwaæ
No, no, heheh, nauka nudna jest. *chowa siê* Nie krzycz tatoo! xdd
Ja lubiê... u Fe¶cia... wszystko, a szczególnie jego wyr±bisty w kosmos u¶miech *_*
U Soku... lubiê... to mój tata, krzyczy na mnie, ale i tak go lubiê xdd
Jooooguurcik... .... U cb te¿ wszystko jest ¶wietne, ale twoje miny s± ekstra, le¿e przy nich, aaa.. fajnie siê z tb party harduje xdd
Ostatnio edytowany przez ~Nippah. (2012-02-13 15:29:47)
Pozna³am tutaj wiele przesympatycznych osób i powiedzmy ze kocham ich ^^ bo s± cudowni. £±cz± nas podobne zainteresowania. Z ca³ego serca dziekuje Suri, B-rabbit, Kuri-kunowi, Szufi, Miszce, Black Angelowi(niegdys The chester), Drusilowi, Belluci, Yui-chan, Vegiemu, Wishmaster. Bo to z nimi spedzi³a wiele cudownych chwil nawet przy kompie XDXD. A najbardziej chce podziekowac mojej siostrzyczce Gento i Sokuryo ^^.
Ja jeszcze nie mia³am okazji wszystkich dobrze poznaæ