A spoko loko, poznawaj, masz przy okazji moje gg jakby co: 39230575 (TAAK! Wiem, że jest napisane pod avem no ale wiecie.. lubie poznawać nowe osóbki) XDD
Dobra.. U Feścia podoba mi się wszystko, tak, nadal ten wyrąbisty uśmiech no ale ogólnie też jest zajebisty ;> Bartooszu, wielbię cię ; p
Oj kochanie ty moje i co ja mam ci napisac co? Hym... Jesteś moją heroiną, uzależniasz mnie od siebie. Kocham w tb wszystko, a zwłaszcza charakter .
No ja niestety też nie znam wszystkich, ale powiem o osobach, które kojarzę i z którymi coś rozmawiałam.
Nasza Pani Administrator lubię w niej jej wyrozumiałość i to, że umie słuchać.
Yoo, Ciebie wszędzie pełno, ale uwielbiamw Tobie to, że umiesz ożywić każdą atmosferę.
Yui-chan, pisałam z Tobą na pw, po tej "aferze" i uwielbiam Twoją otwartość na ludzi, brak skrępowania.
No i Nippah, dużo by pisać, pełno w Tobie optymizmu, jak z Tobą piszę to mam banana na twarzy. Ale najbardziej lubię Twoje zaangażowanie w sprawy, które naprawdę wydają się ważne.(:
No i Gento, uwielbiamy Nanę i dlatego zaczęłyśmy pisać. U Ciebie lubię szczerość i poczucie humoru ^^
Pozwolę sb odświerżyć XD
Yoo - jesteś mega zbokiem, ale jednak to jest fajne XDD
Kira - cenię sb w tobie szczerość i to, że jesteś taka sympatyczna
Sokuu - NIE PISZESZ WGL DO MNIEEE ;_______________; Nie interesuje Cię własna córeczka );
Agacia - z tobą fajnie się w osu grało :< Może kiedyś zagramy partyjkę? ^ ^
Macośtamcośtamcoś XDD - Maciuś jest wgl super, mój kochany najkumpel ^ ^ Ale czasem wkurza i mnie wkręca ;__________;
Jeśli o kimś zapomniałam to się nie obrażajciee T.T
Jak to nie pisze!? To co ojciec musi zawsze pierwszy rozmowe zacyznać smrodzie ty mały? xD Czekam na wiadomość, córcia