cześć tu możecie pisać co wam sie podoba lub nie podoba u innych z naszego forum i nie tylko
zaczynajmy
mi podoba się u yoougurtha ta że jest taki zwariowany teraz wy
o dziękuje ^.^ zapomniałeś powiedzieć ,że jestem ładny , inteligentny , wyluzowany , ... i dużo tego xD
mi sie w tobie podoba ,że piszesz konkretami , fajnie się z tobą na gg pisze , i nie jesteś sztywny :>
no dzięki sorka że zapomniałem o tym wszystkim wybacz:)
no bo widzisz my jesteśmy jak wielka kochająca się rodzina
ja tam nie wiem... Sokuryo jest bardzo pomocny i wgl.... taki, .. ZORGANIZOWANY! o:
hahaha zorganizowany? m to powiedz mi dlaczego teraz siedze na forum zamiast sie uczyć? T.T xDD
bo forum jest fajne a podręczniki są beeeeeeee;)
Nie no co ty nauka jest supcio ja loffciam sie uczyć, zdobywać nową wiedze. Czuje sie tak bogatszy intelektualnie *wmawia sobie* xD
hehe no też prawda ale ja tam wole balować niż zakuwać
No, no, heheh, nauka nudna jest. *chowa się* Nie krzycz tatoo! xdd
Ja lubię... u Feścia... wszystko, a szczególnie jego wyrąbisty w kosmos uśmiech *_*
U Soku... lubię... to mój tata, krzyczy na mnie, ale i tak go lubię xdd
Jooooguurcik... .... U cb też wszystko jest świetne, ale twoje miny są ekstra, leże przy nich, aaa.. fajnie się z tb party harduje xdd
Ostatnio edytowany przez ~Nippah. (2012-02-13 15:29:47)
Poznałam tutaj wiele przesympatycznych osób i powiedzmy ze kocham ich ^^ bo są cudowni. Łączą nas podobne zainteresowania. Z całego serca dziekuje Suri, B-rabbit, Kuri-kunowi, Szufi, Miszce, Black Angelowi(niegdys The chester), Drusilowi, Belluci, Yui-chan, Vegiemu, Wishmaster. Bo to z nimi spedziła wiele cudownych chwil nawet przy kompie XDXD. A najbardziej chce podziekowac mojej siostrzyczce Gento i Sokuryo ^^.
Ja jeszcze nie miałam okazji wszystkich dobrze poznać