Wiecie co. Te animce wcale nie s± z³e. A tu wystarczy tylko pomy¶leæ i to nie takie trudne
S³odkie S³odkie Czary
Hellsing
Magia teczowch gwiazd czy cos takiego
TO S¡ JEDNE Z ANIME przy których rzyga siê po pierwszej sekundzie ujrzenia ich. Hellsing jst prze ohydny, te dwa pozosta³e sraæ siê chce i rzygaæ têcz±., Dragon Ball? u mnie jest on w czo³ówce dlatego nie rozumiem xD. Full Metal, zauwa¿my ¿e mia³ openingi fajne i 1 endind chyab ¿e ktos lubi reszte. Bobobobobobobo! To anime jest zrobione dla ludzi których krêci debilizm i jest tylko dla nich. To samo School Rumble, jedyne co rózni te anime to wygl±d postaci i ogólnie kreska XD
No nic, to tyle ode mine, poda³abym jeszcze ogrom anime równie beznadziejnych jak anime w których g³ownym bohaterem jest baran w aækach, albo postacie poruszaj± sie jak przy pokazie slajdów, no ale za du¿o by to zajê³o. W dodatku co do tych 2 po za hellsingiem, zauwa¿y³am ¿e to dla dzieci... ale ja bym ju¿ wola³a ogl±daæ listonosza Pada z jego kotem niz co¶ takiego
Chyba najgorsze anime jakie zaczê³am ogl±daæ by³o BLOOD-C. Rzuci³am po 3 odcinkach, nie mog³am znie¶æ idiotyzmu g³ównej bohaterki i tego, jak bardzo twórcy skrzywdzili seriê BLOOD (która jest jedn± z moich ulubionych)
Poza tym nie przepadam za Highschool od the Dead, przez fanserwis nie zauwa¿y³am fabu³y =_="
I fairy Tail z Beelzebubem, to znaczy lubiê obie mangi, ale anime moim zdaniem s± tandetnie zrobione.
A w HSOTD jest w ogóle jak±¶ fabula? (widzia³am jeden odcinek i stwierdzi³am, ze ani zombie ani cycki specjalnie mnie nie krêc±, wiêc nie mam czego tam szukaæ)
yoogurth napisał:
@danse. Co masz na my¶li mówi±c ,¿e FT jest 'tandeetnie' zrobione ?
chodzi mi o to, ¿e graficznie mi siê nie podoba, miejscami uproszczone t³a i brzydka animacja (by³o tego wiêcej, ale dawno ogl±da³am i nie pamiêtam), w porównaniu do mangi moim zdaniem wypada bardzo kiepsko. Ale to tylko moje zdanie.
Humanoid Monster Bem - najgorsza ze wszyskich seri co widzia³am i Tokyo Mew Mew - za bardzo przys³odzona seria .