Wiecie co. Te animce wcale nie są złe. A tu wystarczy tylko pomyśleć i to nie takie trudne
Słodkie Słodkie Czary
Hellsing
Magia teczowch gwiazd czy cos takiego
TO SĄ JEDNE Z ANIME przy których rzyga się po pierwszej sekundzie ujrzenia ich. Hellsing jst prze ohydny, te dwa pozostałe srać się chce i rzygać tęczą., Dragon Ball? u mnie jest on w czołówce dlatego nie rozumiem xD. Full Metal, zauważmy że miał openingi fajne i 1 endind chyab że ktos lubi reszte. Bobobobobobobo! To anime jest zrobione dla ludzi których kręci debilizm i jest tylko dla nich. To samo School Rumble, jedyne co rózni te anime to wygląd postaci i ogólnie kreska XD
No nic, to tyle ode mine, podałabym jeszcze ogrom anime równie beznadziejnych jak anime w których głownym bohaterem jest baran w aćkach, albo postacie poruszają sie jak przy pokazie slajdów, no ale za dużo by to zajęło. W dodatku co do tych 2 po za hellsingiem, zauważyłam że to dla dzieci... ale ja bym już wolała oglądać listonosza Pada z jego kotem niz coś takiego
Chyba najgorsze anime jakie zaczęłam oglądać było BLOOD-C. Rzuciłam po 3 odcinkach, nie mogłam znieść idiotyzmu głównej bohaterki i tego, jak bardzo twórcy skrzywdzili serię BLOOD (która jest jedną z moich ulubionych)
Poza tym nie przepadam za Highschool od the Dead, przez fanserwis nie zauważyłam fabuły =_="
I fairy Tail z Beelzebubem, to znaczy lubię obie mangi, ale anime moim zdaniem są tandetnie zrobione.
A w HSOTD jest w ogóle jakąś fabula? (widziałam jeden odcinek i stwierdziłam, ze ani zombie ani cycki specjalnie mnie nie kręcą, więc nie mam czego tam szukać)
yoogurth napisał:
@danse. Co masz na myśli mówiąc ,że FT jest 'tandeetnie' zrobione ?
chodzi mi o to, że graficznie mi się nie podoba, miejscami uproszczone tła i brzydka animacja (było tego więcej, ale dawno oglądałam i nie pamiętam), w porównaniu do mangi moim zdaniem wypada bardzo kiepsko. Ale to tylko moje zdanie.
Humanoid Monster Bem - najgorsza ze wszyskich seri co widziałam i Tokyo Mew Mew - za bardzo przysłodzona seria .