Bo grube nogi sa sexy! xDD A kontury były tylko je usunąłem bo bez nich wygląda lepiej xD I w jakim sensie wycięta?
Ostatnio edytowany przez Sokuryo (2012-02-29 19:24:58)
Sokuryo ten tyłek jest zdecydowanie zbyt wysoko. Jest za krótki, musi być niżej , nie ma innej rady. Powinien się kończyć zaraz pod gitarą. Poza tym to bardzo fajny rysunek
Nie zgadzam się, że nogi są grube, są raczej naturalne (albo po prostu jestem za mało obiektywne, bo sama mam grube nogi xD), zaś w kwestii tyłka, to rzeczywiście jest on lekko za wysoko... i jak tak patrzę, to prawa ręka jest trochę za chuda, ale poza tym, to gratuluję, jak na razie twoja najlepsza praca, z najmniejszą ilością błędów (wiem, nie jestem dobra w chwaleniu)
Sokuryo " Bo grube nogi sa sexy! xDD " hahahaha serio ?? To dobrze ze moich nie widziałeś bo (reszta tekstu wycięta ze względu na zachowanie przyzwoitości). Tak poza tym to pamiętaj, że dziewczyny jak maja grube nogi to tyłek też ma troszkę większe rozmiary niż ten który narysowałeś ;P
Hehe ok następnym razem tyłek też bedzie gruby ^^ xDD
To może raczej kompromis i zarówno tyłek jak i nogi będą normalne? xD
Dziękuje Yoo zainspirowałes mnie *.* xDD
Chcesz przyprawić forum o traumę? Bo ma kobieca intuicja coś takiego mi podpowiada... A może chora wyobraźnia? xD nie wiem, nie rozróżniam ich... xD
Nie tam jaką traume xD Dobra kolejny rys. Ostrzegam ze sa cycki więc jak ktoś nie chce patrzeć nie musi xD
http://i1131.photobucket.com/albums/m54 … 089YEY.jpg
Ostatnio edytowany przez Sokuryo (2012-03-10 17:16:17)