zajebujcze szacun ,brak mi slow
Jak dla mnie to rysunek jest ok a pokolorowane super
Dziękuje xD Teraz już rysunek w całości zrobiony przeze mnie
Dwie sprawy:
1.NOGI! Zdecydowanie za grube i jak patrzę na linię, która chyba miała być w okolicach kręgosłupa, to pojęcia nie mam, skąd one wychodzą.
2. Czemu ta panna ma garba?
Poza tym ok, dobrze sobie radzisz z kolorowaniem, chociaż ubrania mogłyby być wycieniowane w równym stopniu, co skóra...
Ja powiem tylko tyle , że anatomia jest zachwiana bo ręka za chuda w niektórych miejscach (resztę wymieniła już Animka)
Co mnie w tym rysunku urzekło to te cudne włosy ach jak ja się w nich zakochałam
no i ogólnie twarz ci bardzo ładnie wyszła
Ostatnio edytowany przez Yui-chan (2012-01-29 14:47:14)
dla mnie jesli chodzi to fakt ,ze moze postac nie jest idealna ale za to tlo ,ja wymiekam doslownie i tez te wlosy odjazdowe i dzieki temu obrazek staje sie taki ladny ,nad reszta popracuj jeszcze i trzymaj tak dalej ;D
Postać sama w sobie ładna, to już ci mówiłam ^^ Tyle, że te nogi są tak grubaśne xdd a kręgosłup taki jakiś garbaty. Tło skomentuje tak jak kolega wyżej, wymiękam ^^ Obrazek nie jest brzydki, ale potrzeba go tro
między tłem a postacią jest duży kontrast, w takiej scenerii postać powinna być dużo bardziej wycieniowana
ale włosy? miodzio ; DDD
Dzięki xD No i kolejny rys xD
Ostatnio edytowany przez Sokuryo (2012-02-28 22:23:08)
zajebisty ,brak mi slow fajowo wyszlo ^^ szacun
fajny kolor wlosow i to niebo wyglada tak jaby patrzyla na zblizajaca sie jesien
Eno tato xdd Szacun za narysowanie zajebistej gitary ; d Mam tylko jedne ale, Te nogi, gdzie ona tyłek ma?
Tyłek? Na wyokości tech dwóch pokręteł na gitarze xD