Pytanie: czy ona jest jednoręczna? bo prawa ręka ewidentnie zanikła w okolicach biust/ramię, jeśli wiesz, o co mi chodzi
niee no druga ręka jest przysłonięta przez ogromnego cycka xDD i leci tak jakby do tyłu... Przynajmniej ja sobie tak to wyobrażam...
Domyśliłam się, że taki był zamysł, ale niestety wyszło to tak, że mamy ramię, z którego zamiast ręki wyrasta cycek xD Ewentualnie, jakby ktoś jeszcze się czepiał, to możesz powiedzieć, że to miss Czarnobyla xD
-_- Jak ja nie lubie żartów o Czarnobylu albo o Żydach w obozach koncentracyjnych - te sa jeszcze gorsze O.o Ale i tak dzięki za komentarz
Sory, momentami mam kiepski żart, postaram się pilnować.
Sokuryo widzę ze ostatnio unikasz rysowania rąk jak tylko sie da >.< mimo wszystko rysowanie idzie ci coraz lepiej pełen szacun za tą obsługę tableta, ja psuję wszystkie dotykówki ^ ^" Hmmm... co do poprzedniego rysunku to ta panna miała trochu za mało włosów i nie widziałam jej nosa >.< popracuj też nad rysowaniem rąk i nóg , wiem ze to trudne ale to dość ważne elementy ciała. Dobra koniec marudzenia ;P
Ps. Zapraszam do komentowania mojego nowego rysunku T_T
Masz racje trzeba sie wziąść w garść i poćwiczyc rysowanie rączek i nóżek xD AAa i zaraz dodam komentarza jakiegoś bo zauważyłem ze Wy mi tak jakoś oceniacie rysunki a ja zawsze o tym zapominam xDD
Pora na nowy rys xD
Ostatnio edytowany przez Sokuryo (2012-01-19 22:35:48)
Ok widzę poprawę co do rysowania rąk, ale kciuk powinien być troche dalej od reszty palców, popatrz na własna rękę chodzi mi o anatomię. Moje pierwsze wrażenie jak popatrzyłam na ten rysunek, ona ma strasznie wysokie czoło, wygląda jak by łysiała, sorki ze tak prosto z mostu walnełam. Poza tym bardzo mi się podoba, to chyba twoja najlepsza praca
Nom, Yui ma rację, ma trochę za wysokie czoło.
Pierwsze co mi przyszło na myśl, jak zobaczyłam ten rysunek, byłoo WOOOOOOW! Rzeczywiście, chyba najlepszy twój rysunek XD Czekam niecierpliwie na następne.
Ten rysunek to wspólny projekt mój i koleżanki. Ona wykonała szkic a ja zająłem sie kolorowaniem. Powstało nam takie cus
o ja... O.o śliczne to jest ja nie umiem kolorować
podzielam zdanie agaci - śliczne! ^^