Chodzi o to ze oczy sa krzywe. Bo takie z lekka mangowe to założenia miały być xD A co do noska to nie jestem bewien dopiero teraz sobie uświadamiam ze cuś moze być z nim nie tak xD
Nie umiałem narysowac prostej lini więc zrezygnowałem z robienia lineartu xDD Ale musicie mi wybaczeć jako iż był to mój pierwszy raz z tabletem... xD
O kurde ona nie ma brwi! xD W najbliższym czasi musze to poprawić O.o xDD
zjeb%ane ma barki XD. Sokuś pamietaj ze dziewczyny maja zazwyczaj wezsze barki niz biodra badz rowne (no choc zdazaja sie takie z wiekszymi O.o). Kolory sa świetne bardzo mi sie podoba kolorowanie
iii te nogi ^^ bardzo łądnie Ci wyszły oby tak dalej
Dzięki postaram sie o tym nie zapominać
Dłoń jak zwykle jakaś dziwna -_-" xD
a tam walić dłonie, podoba mi się rys. Wiesz nie mi oceniać go bo ja sama się nie znam na tym, chociaż trochę dziwnie włosy jej się układają, ale i tak jakoś mi się to podoba xD
Haha to miałbyć efekt wiatru xDD Musze sie z tym ogarnąć ale czzasami niemoge sie powstrzymać zeby nie potargać tych włosków xDD
Jak dla mnie to wygląda inaczej , może i nie tak się rysuje, ale mi się podoba ten efekt. ^^
ojojoj~~~anatomia leży i kwiczy drogi Sokuryo~~
nogi są po prostu paskudne D8< i źle jest narysowane udo zgiętej ngi... trzeba jeszcze dużo poćwiczyć ;'D tors i ręka są wporzo, podobnie ryjek...
ciekawie są też włoski zrobione, mi to wygląda jakby postać głową ruszyła bądź miała wiatr prosto w twarz bo włoski się na boki ładnie rozchodzą.
tak więc łapiemy tutki, kursy etc i ćwiczymy nóżki i stopki...
a jak nie to zawsze można poogladać pół nagie panny, z podwiniętymi nogami i przyglądać się jak się ciało układa... annalizować, i do dzieła~~!
will you play with me?
dzięki ^^ I teraz nowy rys:D