Co mam powiedzieć rodzicom, żeby pozwolili mi, abym mogła zostać na noc na takim konwencie? :P Tak, żeby się zgodził : / Są niby w nocy głowne atrakcje tak? cosplaye, konkursy itp tak? : <
Zależy od tego, ajk ustawią program, ale zazwyczaj tak, do tego możesz powiedzieć, że tam nie ma:
-zabójców
-gwałcicieli
-ufo
-nazistów
powinni Cię puścić
=-= ROBIAAAA ....... uwiez mi jedxziesz na dwu dniowy konwent TO NAJWIEKSZA GŁUPOTA JAKA MOZNA ZROBIC TO USNAC O-O (wiem jestem głupia XD)
Chętnie bym się wybrała na jakiś konwent w 2012, jestem z Katowic.
Fajnie by było się zgadać z jakimiś ludźmi z forum wcześniej
Eh, a w Trójmieście nawet w 2012r. konwentu nie zaplanowali. Porażka.
Jakiś GaiCon pojawił się z 40km od Gdańska, ale podejrzane to jakieś... jednodniowy od 17.00, limit miejsc 100 i brak jakiegokolwiek dodatkowego infa. Chyba poczekam sobie rok i będę jeździła do Wa-wy na konwenty.
Nie żeby coś, ale GaiCon już samo w sobie dziwnie brzmi. XD
Ostatnio edytowany przez Luka Megurine (2011-11-22 13:27:19)
Hahahahah, racja xD To dlatego jest po 17.00 - w styczniu ciemno o tej porze, światła nie zapalą, to będą się gaić po kątach XD Yaoistką nie jestem, ale... to może być ciekawe xD
No to mogłoby być ciekawe doświadczenie ;D
Bellucci - nie jestem pewna w ogóle jak moja matka zareaguje na moje pomysły z konwentami, ale jak się na koncerty zgadza to w sumie można spróbować ;3
ah no tak bellucci ! nie zauważyłem tego ,że B-Rabitt to też blisko nas !
a ja nareszcie przekonałem mame ,żeby mnie puściła .
a powiedz bellucci jak taki konwent się odbywa bo ja jeszcze nie byłem ?... :>
obczaj mnie ok?
Też jeszcze nie byłam ale się na pierwszy wybieram w ten weekend, ciekawe co z tego wyjdzie. ;>
Ja też jeszcze nie byłam na konwencie, więc za bardzo nie wiem :C Mnie mama puści bez żadnego problemu, tylko na pewno nie na noc >,< Byśmy się mogli wszyscy spotkać np. w jakimś miejscu w Silesi City Center i potem byśmy poszli wszyscy razem na ten konwent