Jo.
Zastanawiam się, żeby w 2012 roku, wybrać się na jakiś konwent. Jedyny blisko, który prawdopodobnie będzie w Katowicach - Gathering.
Ale zastanawia mnie jedna rzecz:
Co to za miejsce Silesia? Czy chodzi o Silesie City Center w Katowicach, czy jakieś inne miejsce?
http://anime.com.pl/calendar,list,2,2012.html
Tu są podane miejsca, i że miasto "Silesia". Jest takie miasto jak Silesia?
Wie ktoś o co chodzi z tą Silesią? -.-
Silesia... może chodzi po prostu o Śląsk? o.o
A w Gdańsku jak zwykle urodzaj konwentów =.=
z tego co się orientuje bo będzie "gdzieś na śląsku" ale na razie nwdm gdzie xD
Tak, chodzi o jakieś miejsce na śląsku, ale zawsze podają informacje dokładne o wiele, wiele później - co, gdzie i jak Ja także mam zamiar wybrać się na ten w Kato, bo sama jestem właśnie z Chorzowa, więc może się jakoś zgadamy z osobami z forum ^^
Ja to jestem z Tychów, do Katowic w sumie mam blisko, i akurat tata się nieco orientuje po Katowicach na szczęście, i siostra też, więc problem z zawożeniem i odebraniem nie było by problemu.
Teraz problem by ich przekonać, bo w sumie ja własnej kasy nie mam ; c Nie mam jak zarobić, na ulotki przecież nie pójdę, muszę mieć jakieś 16 lat, bym gdzieś poszła -.-
Nawet śpiwora nie mam, to w sumie od koleżanki bym wzięła.
O, ty też zamierzasz się na kona wybrać ? ;p Miło. Też mam to w planach, o ile mnie rodzice puszczą... -.-
chciałabym się i ja wybrać, ale będzie problem z wypuszczeniem mnie.. =="
Widzę, że nie jedyna mam problem z rodzicami ; p
A powie ktoś, jak wygląda rezerwacji tych biletu wstępu?
Bo rezerwacje są na stronie, to wiem. Ale jak wypełnię formularz, to oni chyba przyślą na e-maila, żeby przelać pieniądze, tak? I co z tym czymś, nie wiem jak to nazwać, bilet wstępu. Go się dostaje tak wgl na zawsze, to jest jakaś zawieszka na szyję, ją trzeba podpisać czy jak? XD
Ten w Kato to będzie mój pierwszy konwent, wiec nie wiem Ale myślę, że z rezerwacją biletu jeszcze trochę poczekam, bo mamy jeszcze 5 miesięcy. Z rodzicami problemu nie będzie, ale na nocleg tam na pewno się nie zgodzą Jak coś to spotkamy się może jakąś grupką np. pod SCC i się wszyscy razem wybierzemy na ten konwent, co? :>
Hm, ja nawet nie wiem, gdzie dokładnie w Katowicach ma być ten konwent.
Najpierw muszę pogadać z rodzicami, czy się zgodzą na 2 dni, bo mama wiem jest bardzo przeciwna, boi się itp.
Rozumiem ją ; / Tata podchodzi wiem do tej sprawy tak sobie, jest pomiędzy tak a nie.
B-Rabbit, u mnie rodzice maja takie samo zdanie.. mi na 1 dzień by się nie opłacało, dlatego wolałabym na nockę.. ale do marca jeszcze czasu trochu jest.. a tera mam rozdarcie po między Katowicami a Wrocławiem.. osobiście wolałabym to pierwsze bo we wrocku to się na magicon wybieram
Ja teraz dopiero Clamp'a odwiedzam, nie mogę się doczekać, żeby komuś soli do picia dosypać xD
to jak ktoś do Wrocka wita to żebyśmy się spiknęli w grupkę do picia to ja radziłabym wsypać pieprz xD