Mnie też na noc nie puści nie ma szans. Tym bardziej że towarzystwo koncertowe zna i zazwyczaj jest w kontakcie z matkami innych, a konwent to coś nowego zarówno dla niej jak i dla mnie ;D
łeee wpadajcie do Wawy. Powiecie ze taka dobra Sawa sie wami zajmie :> zna sie na konwach zna Wawe i odprowadzi za raczke XD
do stolicy trochę nam nie po drodze ale kto wie ;D
eee tam jak nie po drodze XD z każdego miejsca da się do stolicy dojechać XDXDXDXD
A jak nie Sawa, to Kuri, topografii Wawy uczy się codziennie na polskim xD nie zgubicie sie
o no wałsnie w kupie siła XD i jeszcze soku pomoze ale on sie nie zna chyba na wawie O.o
No jogurcik ja nie widzę przeszkód każdego przyjmiemy pod swoje skrzydła XD
NIE!!!!!! Albo Yoo, albo ja!!
Po tym co mi odpisał w zdjęciach zaczynam się go bać -.-
Kuri przesadzasz -,-
Ja w 2012 w styczniu mam zamiar wybrać się z koleżanką (która jeszcze o tym nie wie ) na PAcon. Czy ktoś ma jeszcze zamiar?
Już raz byłam na konwencie, ale tylko jeden dzień, bo nie spałyśmy z koleżanką w nocy, a kolejnego miałyśmy dość i pojechałyśmy do domu.
Hm, widzę duża część rozmowy mnie ominęła.
Ja sobie chyba daruje ten Gathering.
Dziś gadałam z rodzicami, to tata odparł tak:
Te nocowanie jest po to, żeby mogli tam spać ludzie z daleka, a ty se możesz wrócić do domu. Jeszcze jakiś psikus Ci zrobią czy coś, a potem będę za to odpowiadał.
Coś tam jeszcze gadał w stylu: Wiesz w ogóle jak to jest spać z 20 osobami w jednym pokoju? Jeden se może puścić bąka, drugi może mieć wszy, trzeci może się nie myć itp.
Wkurzyłam się po prostu, nie daje mi dojść do słowa. Coś tam gadał, że w nocy atrakcji nie ma, tam tylko piją itp. Że w nocy mnie okradną.
Widać, że się martwi, ale na serio przesadza : /
Ja się rujnowałam na Krakon, ale teraz to sprawa niepewna, bo obstawa mi się wykruszyła i zostałam sama. Ktoś jeszcze chętny na Krakon?
Ostatnio edytowany przez Jori (2011-12-28 11:39:30)