Wszystko pięknie, tylko zamiast tylu prostych i łamanych, radziłabym używać linii krzywych
Uzywałem xD Tylko chyba zbyt rzadko... xD
Taa na kompie sie fajnie maluje ale myśle ze gdzieś w tym wszystkim zagubiłem swój styl ale bede nadal czasem kolorował prace w paint saiu ^^ Tym czasem coś ołówkowego xD
Traktorek~ (Moderator)
*przekrzywia głowę jakby chciała zajrzeć pod bluzkę* uuu T^T
Atatomia~ anatomia~ to jest wredna s... ale trzeba się z nią jakoś poukładać bo będzie gryzła! Jak ręce jeszcze ujdą tak popracuj nad bioderkami i nóżkami.
Swietny rysunek, zazdroszczę pomysłów ;]
palce u dłoni! ona nie ma kciuków!
Traktorek~ (Moderator)
Kciuki w tym przypadku to akurat może mieć tak że ich nie widać ^-^
Oj tam a po co jej kciuki xDD No dobra w następnym rysunku postaram się zeby kciuk wyglądał jak kciuk xD Mam nadzieje ze mi sie uda xD I dzięki za komentarze ^^
Nadrobiłam zaległości w twoich rysunkach których jeszcze nie widziałam i powiem co mi sie odrazu żuciło w oczy.
*We wcześniejszych rysunkach biust wygląda tak jak byś na nagiej kobiecie narysował ubrania, a tak być nie moze, pokaż że najpierw są ubrania a potem ciało.
*Musisz popracować nad rysowaniem kroku, bioder i ud , żeby nie wyglądały jak dwa patyki przylkejone do talii, no a ręse już wychodzą ci lepiej tylko ze człowiek to nie krasnolud i nie ma 5-ciu palców, rysuj kciuki !!!!!! ( mimo że kresnoludy mają po 7 palców )
*Rysowanie tważy wychodzi ci juz o wiele lepiej
Ps. Przepraszam za krytykę taka prosto z mostu ...
krasnoludy mają 7 palców?!!!!
mój świat się właśnie zawalił...
Ostatnio edytowany przez ma9595 (2011-09-12 12:50:55)
No ponoć mają po 7-dem palców, nie pamiętam wieki nie czytałam fantasy ( z resztą krasnoludy w rzeczywistosci nie istnieją ) :-/ W karzdym bądź razie tak to jakos było... nie załamuj sie :-/
Dobra starałem sie uważać bardziej na natomie i wyszło takie cuś xD Jednak dłoń nadal wygląda paskudnie -_-" xD
Ten rysunek jest świetny bardzo mi sie podoba mimo ze masz jeszcze problem z tymi rękami. Stwierdzam ze to jeden z twoich najlepszych rysunków
Dłoń nie jest wcale taka zła... tylko jakaś taka płaska...
Traktorek~ (Moderator)
No to teraz wygląda jakby nie miała całej dłoni O3o ale nogi już lepiej
Dzięki za komentarze xD Teraz coś zupełnie z innej beczki. Jakoś nabrała mnie ochota na rysunek realistyczny xD