Ojoj nikt mi nawet jednego komentarza nie napisał chlip chlip xD Wrzucam kolejny rysunek... xD
Na pierwszy rzut oka, bardzo dobrze, tyle że... stopa trochę nie wyszła, coś jest nie tak z lewą stroną bluzki i oczy są nieco zbyt oddalone od siebie. Ale najważniejsze, że są stale postępy.
No żeś troche bracie zjechał idealną równowage ciała XDXD. Ale na ogół praca bardzo ładna. Podobaja mi się nogi od ud do stóp bo stopy to ci jak liscie wyszły xD. Oczy też troche odjechane od siebie ale widać że sie starasz. I tak twoje prace są o wiele lepsze od pierwszych XDXD. BANZAI! Nii-san bo już prace wychodzą ci very god XD
Traktorek~ (Moderator)
oczy za daleko od siebie... uuu nierówne cycki T^T *cycki zawsze przykuwają dużą uwagę Traktora* no i ta stópka... poza tym znośnie ^=^
jak wyżej,
zgadzam się, że jest poprawa! (te już zauważone nogi!!), ale trzeba ćwiczyć dalej!
Heh dzieki za komentarze. Postaram sie tą samą postać narysowac w jeszcze innych ciekawszych pozach bo jak narazie to moja faworytka jeśli chodzi o własno wymyślone postacie Niestetyma pełno błędów eh eh. Może powiększe i wyruwnam jej cycki i postaram sie żeby miała wszystko z ciałem jak należy xDD
Powiększać ich nie trzeba, bo rozmiar wyszedł naturalny, tylko wyrównać.
Nie nie nie ja chce żeby były większe xDD
Skoro czujesz taką potrzebę... tylko pamiętaj, żeby nie przegiąć ^^
Ja jak zawsze sie przyczepie do ubrania tej dziewczyny , ale nie martw sie to moje zboczenie zawodowe ;P Co do tego realistycznego rysunku to musisz nad tym realizmem ostro popracować , ale nie jest tragicznie Jednak mimo wszystko widzę ciągły postep w twoich rysunkach
Dziękuje a komentarze kurcze tak mało czasu sie angle zrobiło na rysowanie. Ale wkońcu mi sie udało znalesć chwilke i wyszło takie coś xD
bardzo ładne Ci powiem ale mam ale ^^
zbyt widoczne dziurki z nosa.. i Soku !! jak rusyjesz w ten sposób to nie wciskaj na chama te drugie oko xDD !! ( lewe )
poza tym super c :
No ta miała być bez oka haha xDD Nie wiem ja sobie tego nie potrafie wyobrazić jak to musi być xDD