Ba! Nawet wysłany :P
A skoro już ten temat się zaczął to mam pytanie:
Robimy w klasie prezenty na wigilię klasową. Miałam takiego farta, że wylosowałam nowego "kolegę". Jest u nas 2 tygodnie i nie mam bladego pojęcia co mu dać Macie jakieś propozycje?? POMOCY!!!!!
Jeśli już jesteśmy w temacie Wigilii klasowe ja niestety wylosowałem dziewczyne (Bez obrazy)poprostu nie wiem co kupić chłopakowi zawzse sie strzeli jakis śmieszny prezent i ma happy XD a dziewczyna może sie obrazić albo coś gorszego.Nadodatek ta dziewczyna chce zemna chodzić (to tak poza tematem :P )no i żeby jej nie obrazić dajcie jakieś pomysły
Ciężko stwierdzić... to zależy jaka jest... charakter... co lubi.. i te sprawy..
A ja dzisiaj miałam wigilię klasową... W tym roku spoko, bo prezent robiła mi moja najlepsza kumpela ale z resztą i tak sama go sobie wybrałam, no więc oczywiście jestem szczęśliwa. Ja robiłam takiej jednej, co ją wszystko zadowala.
Nie wiem jak u was jest ale ja co roku mam taką udrękę w wigilię. Mianowicie spyndy emerytów <no wiecie rodzina>, udawanie że jestem zadowolona z prezentów nawet gdy dostane różową piżamkę albo gorsze gówno. ŻAL…