Ba! Nawet wys³any :P
A skoro ju¿ ten temat siê zacz±³ to mam pytanie:
Robimy w klasie prezenty na wigiliê klasow±. Mia³am takiego farta, ¿e wylosowa³am nowego "kolegê". Jest u nas 2 tygodnie i nie mam bladego pojêcia co mu daæ Macie jakie¶ propozycje?? POMOCY!!!!!
Je¶li ju¿ jeste¶my w temacie Wigilii klasowe ja niestety wylosowa³em dziewczyne (Bez obrazy)poprostu nie wiem co kupiæ ch³opakowi zawzse sie strzeli jakis ¶mieszny prezent i ma happy XD a dziewczyna mo¿e sie obraziæ albo co¶ gorszego.Nadodatek ta dziewczyna chce zemna chodziæ (to tak poza tematem :P )no i ¿eby jej nie obraziæ dajcie jakie¶ pomys³y
Ciê¿ko stwierdziæ... to zale¿y jaka jest... charakter... co lubi.. i te sprawy..
A ja dzisiaj mia³am wigiliê klasow±... W tym roku spoko, bo prezent robi³a mi moja najlepsza kumpela ale z reszt± i tak sama go sobie wybra³am, no wiêc oczywi¶cie jestem szczê¶liwa. Ja robi³am takiej jednej, co j± wszystko zadowala.
Nie wiem jak u was jest ale ja co roku mam tak± udrêkê w wigiliê. Mianowicie spyndy emerytów <no wiecie rodzina>, udawanie ¿e jestem zadowolona z prezentów nawet gdy dostane ró¿ow± pi¿amkê albo gorsze gówno. ¯AL…