Naprawde widać który mangaka ma wielkiego pomysła i go ciągnie do wieczności, a który ma skromny niezbyd rozbudowany ale fajny pomyślunek. Spójrzmy na mange Wolfs Rain - 2 tomy. A teraz spójrzmy na Inuyashe - 50 tomów!!!!! :zdziwiony: - a autorka w Japoni dalej tworzy następne xDDDDD
Oprucz tego Naruto też ma mnóstwo tomików - nie pamietam ile dokładnie.. przypomnicie mi? ^^
haha to Inuyasha ma więcej i jeszcze sie tworzy!!! :P
xDDDDDDDDD
Naruto też się tworzy... nigdy nic nie wiadomo
Ino_Yamanaka napisał:
Racja
Racja, racja i oby się jak najdłużej to ciągnęło Kisiel jest nieśmiertelny i ma niewyczerpana ilość pomysłów, więc jestem święcie przekonana, że będę wnukom na dobranoc czytać najnowsze tomy Naruto xD
No ma... ale ostatnio Kishi ma coraz dziwniejsze pomysły... weźmy na przykład nowy imidż twojego tatusia
Animka napisał:
No ma... ale ostatnio Kishi ma coraz dziwniejsze pomysły... weźmy na przykład nowy imidż twojego tatusia
Oj Animko moja najdroższa nie czepiaj się :P Mój tatuś (Pein) poprostu nadużywał alkoholu i widzisz co wódka robi z człowiekiem Moment... a może to Kisiel czegoś się napił :> za dużo sake? xD
A jeszcze takie moje pytanie... ile tomów to tak w ogóle 'dużo'? Bo jak na mój gust to jest raczej pojęcie względne :P dla jednego dużo to może być już 10 tomów a dla innego dopiero 30
naprawde duzo to chyba tyle ile sie najwiecej tworzy/stworzyło czyli na tą chwile to bedzie jak dla mnie Inuyasha bo ma aż 50 już tomów :P
Neko228 napisał:
naprawde duzo to chyba tyle ile sie najwiecej tworzy/stworzyło czyli na tą chwile to bedzie jak dla mnie Inuyasha bo ma aż 50 już tomów :P
Dobra ale to już jest kliniczny przypadek xD To muszę szukać czegoś powyżej 50 tomów? hehe :P chyba jednak zwątpię w swoje możliwości xD pozostaję wierna Naruto, Death Note i Gravitation xD Czyli z moich typów to tylko Narucisz ma 'dużo' tomów
Hmm... Naruto ma łącznie [razem z Shippudenem] 397 chapterów. [ na chwilę obecną ]
No to pomyślmy ile może mieć tomików... Skoro na jeden przypada około 10. ^^
Nie do wiary jaka Polska jest opóźniona... JPF wydał chyba na razie tylko 24 [mogę się mylić].
Ostatnio edytowany przez Mikayo (2008-04-12 20:25:12)
Ja całości mangi mam około 85 tomików (różne serie ,ale nie chce m się ich wypisywać :P)
85!!! WOW! Jestem pod wrażeniem...
Dzięki. Jestem czubkiem jeśli chodzi o mangi. Mam również parę albumów "Naruto" i 1 Chobits'a