Ja tam generalnie nie mam za du¿o mang ;p nie staæ mnie xD wole poczytaæ online i zaoszczêdziæ kasê na jak±¶ seriê,która naprawdê mnie bêdzie interesowaæ ;p
A ja... liczy.... 34 xD
Azu-chan napisał:
Ja tam generalnie nie mam za du¿o mang ;p nie staæ mnie xD wole poczytaæ online i zaoszczêdziæ kasê na jak±¶ seriê,która naprawdê mnie bêdzie interesowaæ ;p
ja ty¿ czekam a¿ Kuri wyda Witch Huntera (je¶li w ogóle wyda...)
uhm.. a ja mam na razie 7 tomików ^ ^"
A w moim posiadaniu znajduje siê 19 tomików, z czego chyba tylko Ouran jest kupowany regularnie. Do tego dojdzie Kuroshitsuji i Dengeki Daisy.
Chocia¿ chêtnie widzia³abym na swojej pó³ce jakie¶ powa¿niejsze pozycje typu Balsamisty. Jednak tytu³y od Hanami s± do¶æ drogie... mam nadziejê, ¿e kiedy¶ wiêksze mangowe zakupy nie bêd± stanowi³y dla mnie problemu D:
nom, Hanami mog³o by troszkê zej¶æ z ceny..
Suri napisał:
A w moim posiadaniu znajduje siê 19 tomików, z czego chyba tylko Ouran jest kupowany regularnie. Do tego dojdzie Kuroshitsuji i Dengeki Daisy.
Chocia¿ chêtnie widzia³abym na swojej pó³ce jakie¶ powa¿niejsze pozycje typu Balsamisty. Jednak tytu³y od Hanami s± do¶æ drogie... mam nadziejê, ¿e kiedy¶ wiêksze mangowe zakupy nie bêd± stanowi³y dla mnie problemu D:
Ja z Kuro to zapewne kupiê sobie parê tomików jak bêdzie Noah Ark Circus ^^ Ourana kiedy¶ te¿ kupowa³am, ale nie ³ud¼my siê,kieszonkowe przesta³o mi wystarczaæ na moje potrzeby xD
Ale g³owa do góry! Wygramy w totka i siê nakupujemy! xD <przyk³ad zbyt wielkiego optymizmu> ;p
W sumie mangi od Hanami s± porz±dne i wiêkszo¶æ ich tytu³ów jest do¶æ obszerna. Na tak wydane mangi nie szkoda kasy, tylko jak jej nie ma... xD
Azu-chan, Ouran ma tak genialny humor, ¿e jest moim priorytetem ^^ Zreszt±, 9. tom ma opó¼nienie chyba dwóch miesiêcy, wiêc uzbieranie tych kilkunastu z³otych nie jest problemem xD
A Kuro... zanim do tego dojd±, to wieki min±.
A ja siê nie ³udzê, nie wygram w Totka. Za to napiszê ksi±¿kê, za któr± zgarnê miliony (takie tam realne marzenia) XD
Przybij pi±tkê ! Te¿ chcê napisaæ ksi±¿kê ! xD
A Ourana to pewnie bêdê dalej kupowaæ,ale muszê siê jeszcze zaopatrzyæ w 8 tom ;p
Ostatnio edytowany przez Azu-chan (2011-10-23 18:23:30)