Ja mam OmOshiroi aa i smok już mi się wykluł i teraz mam go karmic a co potem ? :P
Karmisz go, a po każdym karmieniu możesz dodać mu 1 punkt siły, charyzmy itp., wysyłasz na wyprawy aby przynosił ci składniki których używa się do ulepszania smoka, szkolisz za srebro w akademii, walczysz z innymi smokami, ogólnie można robić mnóstwo fajnych rzeczy
Gra ktoś w kosmicznych wojowników?
Co zrobić żeby smok się wykluł? ;p
Trzeba przez 6 dni ogrzewać jajo.
Noo mi się już wykluł a ile trzeba czekać, żeby urósł ? aa i od kiedy mogę go wysyłać na wyprawy ? ^^
jak się wykluje to już można a od 20 jest już młody smok
w tej grze mam login Armioss
mihoshi i paula podajcie swoje loginy
Mihoshi w następną sobotę wyjeżdżam za granice na niecały miesiąc i mam prośbę czy będziesz mi karmić smoki??
i jeszcze pytanko jak w taktyce smoka mam ustawione szał to w akademi ćwiczyć szał depresja i zemsta czy tylko szał
smok korzysta z wszystkich tych "skili" czy z konkretnego??
Ostatnio edytowany przez Kazuma (2010-06-24 17:39:59)
Jasne, tylko chcesz żeby ci karmić je samym mięsem, czy różnymi rzeczami? A co do taktyki to muszę się zapytać.
Co do taktyki, to ze wszystkich. Czyli trzeba inwestować we wszystkie ulepszenia.
Mam pytanie, ma ktoś konto na deviantartcie?
Jak możesz to karm mięsem a w statystykach nie rozdawaj pkt. jak wrócę to se rozdam, żeby karmić smoka wystarczy cie mieć w znajomych czy podać ci pasy do konta??