Szkoda ¿e ten temat ¶pi, bo NANA to anime warte ¿wawej dyskusji. Nie wiem jak Wy, ale ja nie spotka³am jeszcze równie ambitnego, wzruszaj±cego i ciep³ego romansu. To jak± moc posiada anime NANA jest nie do opisania, praktycznie ca³y czas p³aka³am. Nana bardzo wp³ynê³a na moj± psychikê, gdy¿ po seansie planowa³am zmieniæ swój styl na bardziej punkowy jak Nana Osaki, ale na 4 dziurkach w uchu siê skoñczy³o ^___^ NANA - klasyk i pere³ka w¶ród romansów, okruchów ¿ycia, shoujo. Zachêcam do seansu, wiedzcie ¿e nie tylko entuzja¶ci tych gatunków znajd± w anime co¶ dla siebie.
Mo¿e jaki¶ moderator Ci podrzuci
Ostatnio edytowany przez Shaphiryth (2010-08-16 09:30:09)
Anime NANA jes ¶wietne ogl±da³am je ju¿ dwa razy i ci±gle mi ma³o mogli by zrobiæ ci±g dalszy bo mimo ze to 47 odcinków to dla mnie i tak za ma³o
Ofilmie NANA nie s³ysza³am
w sumie to anime prawie ¿e pokocha³am za ten klimacik j-rockowy, bo prostu miodzio ;D szkoda tylko ze tak mocno mnie Hachi irytuje .... i wrêcz mnie odrzuca³o to anime ((
will you play with me?
Dobrze siê ogl±da³o ale ogólnie to anime by³o zbyt takie.. realistyczne? Rzadko spotykane w¶ród nat³oku podobnych s³odkich albo wyidealizowanych romanside³ japoñskich. Widaæ brakowa³o mi ów ogólnej idealizacji. Plus niezdecydowana bohaterka g³ówna która równie¿ mnie mêczy³a swoim zachowaniem. Podsumowuj±c? Obejrza³o siê ale wróciæ do tego nie wrócê.
Mi sie anime podobalo, trzeba przyznac ze piosenki Anny Tsuchiyibyly swietne (Oliwi juz mi sie nie podobaly). Nie ukrywam jednak, ze te 37 odcinkow (czy ile ich tam bylo) mnie troche wykonczylo. Mimo wszystko anime na suzy plus
Chocia¿ nie jestem fank± romansów, to to anime obejrza³am przyjemno¶ci±. Wzruszaj±ce, zabawne i pomys³owe. No i muzyka
Olivia ma ¶wietny g³os, ale Anna ma bardziej rockowy
Anime ¶wietne, mój klimacik, oprócz tego ¿e ja w takich ilo¶ciach romansów nie gustuje . Postacie ¶wietne, Hachi i Nobu na koniec mnie wkurzyli, my¶la³am ¿e Nobu to facet i pomimo sytuacji potrafi siê zachowaæ, a okaza³o siê ¿e jest s³abiakiem. Moje ulubione postacie to Kyouske, Shin i Yasu. Czarn± Nane te¿ przemy¶la³am ale siê lekko zjecha³a podczas rozmowy z Shinem (ale¿ jej pojecha³ ), ja bym gada³a o Hachi ile wlezie ¿eby ten idiota Nobu u¶wiadomi³ sobie jak± ciot± jest zostawiaj±c Hachi a potem jeszcze przenoszenie to na innych. Jedyny m±dry Yasu, wszystkim siê zaopiekuje