ja nie wiem o co wam chodzi z tym ¿e niby nie idzie. Mia³o byæ gadanie i jest. no to ja tak dla odmiany dowalê jakiego kawa³a. No to przyszed³ gostek pod drzwi burdelu i zacz±³ waliæ. Wali³ i wali³ ca³± noc... ale nikt mu nie otworzy³. Albo jeszcze innego: pinokio wali³, wali³ a¿ mu siê zapali³. a tera najlepszy, jaki znam:
Jest wojsko, ma przyjechaæ genera³ wiêc dowódca poucza ¿o³nierzy, co maj± mówiæ. No i mówi do pierwszego:
- jak ci siê zapyta, ile masz lat, powiedz, ¿e dwadzie¶cia.
do drugiego: - jak ci siê zapyta ile lat s³u¿ysz w wojsku, powiedz, ¿e trzy
Do trzeciego: - jak ci siê zapyta, sk±d wziêli¶my takie piêkne mundury to powiedz, ¿e z magazynu
do pi±tego: - jak ci siê zapyta, czy ¿yje ojciec, czy matka to powiedz, ¿e dziêki bogu obydwoje.
No i przyje¿d¿a genera³ i pyta pierwszego:
- ile lat s³u¿ysz w wojsku?
- dwadzie¶cia
Do drugiego:
- ile masz lat?
- trzy
obraca siê do dowódcy i pyta:
- Sk±d ¿e¶cie wziêli tych g³upków?
czwarty siê odzywa:
- z magazynu
Genera³ podchodzi do pi±tego i pyta:
- kto jest g³upszy, ty czy ja?
- dziêki bogu obydwoje
jO£ ~.┼
Noo, Yasashii. przynajmniej ty podtrzymasz nam ten w±tek.
niez³y dowcip *_*
Dziêki. Dobra... no to ten... tego... o, wiem! Zauwa¿y³em ¿e wiêkszo¶æ, a na pewno spora czê¶æ userów tego forum to panie. Zadam wiêc mo¿e lekko dziwne pytanie; czy która¶ lubi samochody?
jO£ ~.┼
Nie gwarantuje Ci, ¿e znajdziesz tu takie osoby...
... no fakt... mo¿e byæ ciê¿ko. Po prostu wyszed³em z za³o¿enia, ¿e mo¿e jednak jest tu jaka¶ dziewczyna, która lubi samochody jako ¿e nigdzie nie jest napisane ¿e ch³opcy lubi± samochodziki a dziewczynki lalki barbie.
jO£ ~.┼
Wiêc wykorzystam zaro¶niêtego kurzem of-topa. Otó¿... ludzie. Forum to nie tylko gry, zabawy oraz owa historyjka. O ile siê nie mylê, jego tematyk± jest Manga, Anime oraz Japonia. A nie same zabawy. Wszystkie kategorie umar³y ¶mierci± naturaln±.
Skoro ma byæ o wszystkim i o niczym... gra kto¶ mo¿e w smoki nightwood albo monsters?
Hmm niee xD a co to za gra i na czym polega ? lubie smoki to siê mo¿e skusze
W Nightwood jeste¶ hodowc± smoków, na pocz±tku prowadzisz rozmowê z nieznajomym który zadaje ci trzy pytania: co ci siê ¶ni, co masz w sakiewce i kim chcia³e¶ zostaæ bêd±c dzieckiem. Na podstawie tych odpowiedzi przydzielany jest ¿ywio³ smoka np. ja mam smoki ziemi, powietrza, umys³u i ¶wiat³a, ale ¿ywio³ów jest bardzo du¿o. Pó¼niej ogrzewamy jajo, a gdy smok siê wykluje karmi go, trenujemy, wysy³amy na wyprawy i walczymy z innymi smokami. Bardzo fajna gra dla tych co lubi± smoki.Podaje adres strony
http://smoki.nightwood.net
Hah mam smoka ¶wiat³a ! a co mam robic z tym jajkiem ¿eby wyklu³ siê smok ? :P
Teraz musisz je ogrzewaæ do 6 poziomu, jaki masz nick na smokach? Bo ja am phoenix5, jak chcesz mo¿esz do mnie napisaæ