Jaki¶ czas temu przypadkiem odkry³am anime CHRNO cRUSADE. Spodoba³o mi siê - ¶mieszne i krwawe jednocze¶nie - to to co lubie. xDDDD Ciekawy nawet pomys³, co do postaci to "" ale spox, no i wzruszaj±ca, hardcorowa czêsto fabu³a. Chyba zacznê to ogladaæ.
A wy znacie CC? ^^
Ja znam! ja znam! obejrza³am do tej pory +/- 10 odcinków i chyba bêdê dalej ogl±daæ :p
Znam ;] Rosette jest cudowna *_*
W ogole sam pomysl siostrzyczki zakonnej latajacej z karabinem jest smieszny.
Ja w ogole uwielbiam anime i mangi w ktorych jest sie z czego posmiac, ale i fabula jest fajna i nie tylko o smiech chodzi ^^
To moje ulubione anime Oglada³am ca³± seriê dwa razy... ^^ Rosette jest zabójcza, a Chrno s³odziutki- uwielbiam jego g³os w oryginale ( wersja: g³os japoñski napisy angielskie )
Zakoñczenie te¿ jest... intryguj±ce, a na pewno inne od reszty. Jak przysta³o na wielk± fankê, nie tylko obejrza³am anime ale te¿ przeczyta³am mangê i musze przyznaæ ¿e chocia¿ w±tek i niektóre sceny siê nie zmieniaj±, to koñcówka ( Ostateczna wojna ze z³em- phandenomium ) i zakoñczenie jest zupe³nie inne- bardziej podoba mi siê oryginalne z mangi, bo mniej rozdzieraj±co smutne...
Znam, of course
Najlepszy Chrno, gdy zamienia siê w demona, chocia¿ takich momentów jest bardzo ma³o. Tylko smutne zakoñczenie. Podoba³a mi siê ta ( zapomnia³am jak siê nazywa ) jedna z Aposto³ek, która przyja¼ni³a siê z Chrno i Rosette, bo przeprasza³a za wszystko xD O! I Joshua. On jest taki kawaii! Chocia¿ nie spodoba³ mi siê za bardzo Aion. Co to on mia³ za skrzywienie w ogóle, ¿e musia³ ka¿d± pannê ca³owaæ? O.o
Ta aposto³ka to Azmaria... Te¿ obejrza³am... prawie... chyba na ostatnim odcinku siê zaciê³am... fajne... Chrno i Joshua najlepsi
Boski Chrono a zw³aszcza scena w ostatnim odcinku na ³awce... Dawno tyle nie p³aka³am. S³odki demonik
Mi siê okropnie podoba³o. Projekty postaci s± jak najbardziej spoko, tylko szkoda ¿e nie wszystko z mangi by³o w anime,a le mniejsza z tym. Obejrza³am ca³± tê seriê chyba z 3 razy i nadal mam chcicê, aby powspominaæ. XD A co do g³osu chrono to jest genialny, ten sam g³os mia³ Coud z Erementar gerard i g³ówny z³y z Mnemosyne XD.