Jakiś czas temu przypadkiem odkryłam anime CHRNO cRUSADE. Spodobało mi się - śmieszne i krwawe jednocześnie - to to co lubie. xDDDD Ciekawy nawet pomysł, co do postaci to "" ale spox, no i wzruszająca, hardcorowa często fabuła. Chyba zacznę to ogladać.
A wy znacie CC? ^^
Ja znam! ja znam! obejrzałam do tej pory +/- 10 odcinków i chyba będę dalej oglądać :p
Znam ;] Rosette jest cudowna *_*
W ogole sam pomysl siostrzyczki zakonnej latajacej z karabinem jest smieszny.
Ja w ogole uwielbiam anime i mangi w ktorych jest sie z czego posmiac, ale i fabula jest fajna i nie tylko o smiech chodzi ^^
To moje ulubione anime Ogladałam całą serię dwa razy... ^^ Rosette jest zabójcza, a Chrno słodziutki- uwielbiam jego głos w oryginale ( wersja: głos japoński napisy angielskie )
Zakończenie też jest... intrygujące, a na pewno inne od reszty. Jak przystało na wielką fankę, nie tylko obejrzałam anime ale też przeczytałam mangę i musze przyznać że chociaż wątek i niektóre sceny się nie zmieniają, to końcówka ( Ostateczna wojna ze złem- phandenomium ) i zakończenie jest zupełnie inne- bardziej podoba mi się oryginalne z mangi, bo mniej rozdzierająco smutne...
Znam, of course
Najlepszy Chrno, gdy zamienia się w demona, chociaż takich momentów jest bardzo mało. Tylko smutne zakończenie. Podobała mi się ta ( zapomniałam jak się nazywa ) jedna z Apostołek, która przyjaźniła się z Chrno i Rosette, bo przepraszała za wszystko xD O! I Joshua. On jest taki kawaii! Chociaż nie spodobał mi się za bardzo Aion. Co to on miał za skrzywienie w ogóle, że musiał każdą pannę całować? O.o
Ta apostołka to Azmaria... Też obejrzałam... prawie... chyba na ostatnim odcinku się zacięłam... fajne... Chrno i Joshua najlepsi
Boski Chrono a zwłaszcza scena w ostatnim odcinku na ławce... Dawno tyle nie płakałam. Słodki demonik
Mi się okropnie podobało. Projekty postaci są jak najbardziej spoko, tylko szkoda że nie wszystko z mangi było w anime,a le mniejsza z tym. Obejrzałam całą tę serię chyba z 3 razy i nadal mam chcicę, aby powspominać. XD A co do głosu chrono to jest genialny, ten sam głos miał Coud z Erementar gerard i główny zły z Mnemosyne XD.