Miyavi. Nie znalazłam jeszcze forum związanego z Japonią, na którym nie poruszono by jego osoby.
Dla mnie to dość ważna postać. Uważam go za bardzo utalentowaną osobę. Niewielu ludzi potrafi tak grać na gitarze, a równocześnie pisać muzykę i teksty [co najważniejsze - z sensem.]A to, ze jest pokręcony i zabawny, to tylko i wyłączne zaleta.
Nie mam pojęcia dlaczego Lady_of_steel pała do niego taką nienawiścią. Bo trudno to inaczej nazwać. Ale to jej zdanie i nie mam zamiaru go zmieniać, ani jej przekonywać.
I nie wiem dlaczego uznałaś go za beztalencie. Znając życie nie słyszałaś żadnego z jego utworów.
A co do filmiku. Jest słodki xD Po za tym, cóż, był pijany xD ale tak to się zdarza na imprezach urodzinowych xD
Chyba naćpany…
Czy ja darze go nienawiścią?? Nie wypowiedziałam się na jego temat, więc proszę nie wyciągać wniosków moi drodzy.
Osobiście uważam, że Miyavi ma niezłe piosenki i na pewno jest utalentowany. Sama słucham jego muzyki, bo po prostu ją lobię lecz Miyavi nie zna umiaru. Robienie z siebie wariata tylko po to by być na topie. Nie wiem czy on naprawdę jest takim super artystą i czy możecie brać przykład z człowieka który tak się zachowuje. Wydaje mi się że on długo nie będzie taki świetny. Takie szarpanie strun i robienie takich scen jest dla mnie żałosne, a jeżeli takie zachowania nazywacie byciem zabawnym to naprawdę super. - - - - > KLIK
A może.
Nie wiem jakim darzysz go uczuciem, ale z Twoich wypowiedzi wynika, że niezbyt za nim przepadasz.
A robienie z siebie wariata to taki jego znak rozpoznawczy. jak mrok, zUo, i okaleczanie się Kyo, lizak Mayaatana, bose stopy Gary czy czerwone włosy Dai'a. Czasem to pod publikę, ale nie przeszkadza mi to. W tym biznesie wszystko jest pod publikę. Ale bycie wesołym i spontanicznym jest jedną z sympatyczniejszych form komerchy.
Wybacz, ale się nie zgodzę. Kocham to szarpanie strun. Nadają jego muzyce niepowtarzalny charakter.
A ten filmik? Tak. uważam go za zabawny, odważny i uroczy. Co w tym złego? Wielu wykonawców japońskiej sceny muzycznej zachowuje się w podobny sposób. Nie wiem co Ci w nim przeszkadza, ale nie będę pytała, bo to nie moja sprawa.
On jest normalny psychicznie?
"normalny psychicznie"?
tak zdaje i się, że jest i normalny i zrównoważony psychicznie.
a przy okazji jest po prostu rozrywkowy i wesoły.
jOŁ ~.┼
...Dlatego go kochamy <3
wy nie ja
Wspaniale więc. A mogę wiedzieć, czemu zaprzeczasz sama sobie? Najpierw jedziesz po MYVie ile się da, potem twierdzisz że jest utalentowany, a następnie znowu mu wytykasz. Geez, zdecyduj się kochanie. <3