Taa… twoja opinia, jest nic nie warta. Za tak± opinie to wiesz.. ja te¿ sobie mogê tak napisaæ Rika jest pusta i co gdzie jakiekolwiek uzasadnienie? Najpierw wyrób sobie w³asne zdanie i naucz siê wypowiadaæ uzasadniaj±c wybór bo jak przedtem napisa³am daleko nie zajdziesz. A gdy w koñcu zaczniesz pisaæ z sensem[je¿eli to w ogóle kiedy¶ nast±pi] to dopiero wtedy pogadamy. Moja droga lady takie g³upie teksty to zostaw dla siebie bo to jest forum i takie dziecko jak ty w tym momencie nic ciekawego tu nie wnosi.
jO£ ~.┼
oho. szykuje siê wojna forumowa.
hahaha naucz siê czytaæ ze zrozumieniem phi!!
Jedyn± osob± która nic do tego forum nie wnosi to jestes Ty...
Czepiasz siê ludzi a sama nic m±drego nigdy nie napisa³a¶
buhahah ¯al mi takich ludzi jak Ty <¶mieje siê>
No tak tylko, ¿e Lady_of_steel tego nie rozumie...
hehehemwahahahaha xDDD alem siem u¶mia³am moja droga Riczko, nigdy wiêcej nie wymieniaj tego nicku bo lady of steef jest ¶wiêt±, zrozum w koñcu ¿e ja mam zawsze racje. Zawsze... My¶lisz ¿e twoje posty s± wspania³e?? Otó¿ nie s±. My¶lisz ¿e jeste¶ cudowna?? Wcale^^ Przestañ za¶miecaæ forum twoimi durnymi postami bo jeste¶ ju¿ nudna i nie wiesz do czego siê przyczepiæ buhahaha..
jO£ ~.┼
Mo¿e przeniesiecie siê, dziewczyny, do SB?
Rika, jeste¶ na tym forum nowa...mo¿e najpierw pozna³aby¶ lepiej wszystkich, zamiast od razu wszczynaæ k³ótnie...
To nie ja zaczê³am ta k³ótniê...
jO£ ~.┼
a tylko niech jedna na drug± spróbuje co¶ napisaæ.
To g³owy pourywam. ;D
hehe oki oki ja juz skoñczy³am ^^
co do filmiku - nie znaj±c muzyki MYV'a i jej przes³anie nie jest wam dane go oceniaæ. Miyavi to najbardziej pozytywnie zakrêcony cz³owiek, o jakim mia³am okazjê s³yszeæ. Jest cholernym optymist±, i wspania³ym artyst±. Komentuj±c tak, pokazujecie, ¿e macie ciasne horyzonty (szczególnie Lady of steel. W moich oczach wygladasz ¿a³o¶nie). D:
Lady_of_steel napisał:
virtual kei
piszesz o czym¶, o czym nie masz pojêcia. To jest VISUAL kei. 8D *ómjera_*.
Ostatnio edytowany przez meev (2009-02-21 21:35:12)
jO£ ~.┼
Boshe...
ka¿dy ma prawdo siê pomyliæ.
Nie wiñmy tu lady od razu.
przecie¿ ona te¿ bezpodstawnie naskoczy³a na Rikê. ; )
szczerze mówi±c - lepiej zamkn±æ dyskusjê na ten temat. s± gusta i gu¶ciki, un~
jO£ ~.┼
Ano .! Lepiej przeznaczyæ ten w±tek na dyskusjê o tym arty¶cie, ni¼li na k³ótnie.
Wiêc sprawa zamkniêta.