jOŁ ~.┼
Ciekawi mnie jedno, a mianowicie, skąd zrodził się w was pomysł, czego skutkiem macie taki, a nie inny pseudonim.
Mój ? Ehm, to proste ;D Po prost koochaam Czarną kawę. Taką mocną. Czarną. bez cukru. bez śmietany. Mnniaam.
mój nick, jest dziełem przypadku. mała, głupia marta chciała dawno temu wejść na jakiś chat. nie miała żadnego pseudonimu, a że akurat miała w zanadrzu pieczywko wasa, podmieniła literki. i oto jestem!
tak się już przyjęło ^
jOŁ ~.┼
przypadek bardzo ciekawy ;D A, no i kocham wasę xD
Dantechild
u mnie to bylo jakos w piatej klasie z polaczenia paru slow wyszlo serpetaliar ale teraz wam juz nie powiem z jakich slow to bylo bo nie pamietam
U mnie z kolei to wyglądało tak, że kiedyś miałem nick Mr. Hard Drive (właściwie to najpierw don, potem speed, następnie xXx, aż wreszcie Mr. Hard Drive). Miałem go chyba ze dwa lata, jak nie więcej. Myślałem, że taki już zostanie bo do mnie pasował (po angielsku znaczy pan dysk twardy), do pamiętnego dnia, kiedy grając w samochodówkę przez neta jeden gość nie znał pojęcia słów wieloznacznych i zinterpretował to jako "pan twarda jazda" co wiadomo z czym się kojarzy. Wtedy zrozumiałem, że potrzebuję czegoś nowego. Czegoś, co by było najlepiej jednowyrazowe (przydaje się podczas rejestracji, bo nie wszędzie można mieć wieloczłonowe nicki), czegoś fajnie brzmiącego i będącego wyrażeniem mnie. Jako że w tamtym czasie bardzo polubiłem Japonię, stwierdziłem że wezmę sobie jakieś japońskie słowo. No i szukałem w słownikach kilka godzin czegoś fajnego, co by mnie określało i fajnie by brzmiało. No i oto jestem Yasashii - po japońsku miły, delikatny, wrażliwy. ^.^
Hm, ja z kolei jestem wielką fanką Miyaviego, on jest moim małym zboczeniem. Kolekcjonuję płyty, plakaty i inne pierdoły i w sumie jest moim ulubionym jrockerem. Swego czasu non-stop o nim mówiłam, i w końcu przyjaciółka zaczęła nazywac mnie "meev". Tak się ogólnie przyjęło, i kazdy tak się do mnie zwraca~. <3
jOŁ ~.┼
podobnie, jak z moja pewną znajoma, zwaną "toki". Od "tokio hotel".
Mój od imienia. Co dziwne- bardzo mi się podoba.
a dziękuję
wariatka . nic prostszego . xd
jOŁ ~.┼
Cóż...
Cenimy szczerośc xD Żart.
Mój jest od Konaty-chan z Lucky Stara... wiadomo ^^ Ale to nie jest moja ksywka
a ja kocham koty XD więc mój nick był Neko... a w sumie Neko_228... :P ale żeby "neko"-tek jest na całym swiecie od zawalenia, pomyślałam, że nie będę kolejną dziewczyną z miliona "Neko", ale w sumie ten wyraz mi się podoba no i kocham koty ^^ i nekogirlsy tez.. postanowiłam poprostu dodać jedna literę na końcu ^^ niby nic, ale jednak różnica ;DD