A na mnie mówi± Wiki albo Wika, proste XDD
Kiedy¶ mój ch³opak mówi³ na mnie Wicia no ale có¿, nie mam ch³opaka ; >
W sumie nick na tym forum by³ ca³kowit± improwizacj± i po raz drugi na pewno bym sobie takiego nie wybra³a XD"
Dla przyjació³ Otaku,¿e tak powiem, jestem Shizu + wszystkie wariacje na temat tego imienia . Za¶ w szerszych krêgach mówi± na mnie Szelka ( bardzo,bardzo zmodyfikowane nazwisko" XD) albo Marian, ale to ju¿ na szczê¶cie powoli wychodzi z u¿ycia.
Haaa mój nick no có¿... w szkole buty same "zmienia³y" szatnie wiêc postanowi³am podpisaæ moje buty ¿eby by³o wiadomo czyje s± a ¿e jako jedna z niewielu w szkole interesowa³am siê m&a to popodpisywa³am je imionami mangowymi:)I najbardziej widoczny by³ w³a¶nie Break i tak siê zaczê³o...
A sam Break to od Xerxesa Breaka z "Pandora Hearts"...uwielbiam:P
Mój nick ma swoje pocz±tki kiedy mia³em 3 lata czyli w 1998 . Jako ma³y bachor interesowa³em siê maszynami rolniczymi . Wystarczy³o ¿e us³ysza³em d¼wiêk zbli¿aj±cego siê ci±gnika (traktora) abym wlepi³ siê w okno krzycz±c " kakol kakol " . Dosz³o do tego ¿e chrzestny nazwa³ mnie królem ci±gników a moja genialna siostra podsumowa³a to jednym s³owem . Kakolking . I od tamtego czasu s³yszê to praktycznie codziennie.
Mój nick jest od imienia ;D zazwyczaj wszêdzie na mnie mówi± "Mary", ale "Marie" brzmi tak wyj±tkowo elegancko i ³adnie ^_^
Percival jest drugim imieniem Dumbledore'a. W realu mówi tak na mnie dwóch kolegów, gdy w muzycznej podpisa³em tak zeszyt, machinalnie. ;D
Mój nick/pseudonim wzi±³ siê w³a¶ciwie od mojego imienia. Aleksandra -> AL. Imiê po rosyjsku -> SASHa. Do tego s³owo PsychIC i mamy Alsashic
wszystko to wymy¶li³a moja przyjació³ka z gimnazjum. W sumie nie u¿ywam zazwyczaj tego nicku, ale ³adny jest. Szkoda, ¿e czasami bior± mnie przez niego za ch³opaka xD
Ostatnio edytowany przez Alsashic (2012-11-14 16:31:03)
Nie jestem pewna, czy pamiêtam. xD Na pewno po³±czy³am ze sob± jakie¶ dwa s³owa. Chyba nemuru(spaæ) i yume(sen). Moja m±dro¶æ. -w- Ale tak szczerze, to nawet mi siê podoba. c:
Amakusa? Nazwisko mojej kochanej postaci!
Wiele osób skraca mnie do "Ama" ew" Amusia" <- tego czasami nie trawie co jest strasznie s³odkie >.>
Moje dwie kumpele uparcie mówi± na mnie Siwa ( ah moja na³ogowa kochana bluza <3, plus nieumiejêtne czytanie)
A ja mam na nazwisko Proszak, a mówi± do mnie Karypel Wzrost 175, a stopy 47, mo¿e dlatego... xD W ka¿dym razie tu gdzie teraz mieszkam czyli w Chorwacji moim znajomym ³atwiej wymówiæ Karypel ni¿ mówiæ mi po nazwisku. Próbowali, bo moi znajomi Polacy mówi± do mnie po nazwisku (przyzwyczajenie), ale nie daj± rady St±d pozosta³o mi licealne Karypel xD
A do mnie mówi± Bobas, pewnie ze wzglêdu na ma³y wzrost
Mój pseudonim jest taki jak mój nick. Wiêkszo¶æ z otoczenia mówi na mnie Kira lub Keira jak to woli. Zaczê³o siê, ¿e siostra dawno, dawno temu zaczê³a mnie tak nazywaæ z kole¿ankami i tak zosta³o.