Cze¶æ
Wiêc, rysujê od II klasy podstawówki, oczywi¶cie od pocz±tku nie by³y to dobre prace,a raczej baaardzo s³abe ( no ale mia³am wtedy oko³o 8 lat ) ale stara³am siê i æwiczy³am ;p
Mam nadziejê ¿e nie bêdziecie a¿ tak surowi ,oczywi¶cie przyda mi siê ka¿da krytyka i pochwa³a : 3
Nie rysujê z pamiêci, nigdy nie potrafi³am, to dlamnie ciê¿ki orzech do zgryzienia. Jednak.. mam 3 prace które s± w pe³ni z my¶li niemam skanera wiêc zdjêcia s± s³abej jako¶ci
Mój najstarszy rysunek, mia³am chyba 8-9 lat jak go rysowa³am.. wiem wioska li¶cia ma inny symbol, ale nie wiedzia³am wtedy jak dok³adnei wygl±da, wiêc rysowa³am go z pamiêci, jak widzia³am u siostry gdy ogl±da³a xD
Proporcje tutaj s± FATALNE.. wiem ><
równie¿ rysowane w oko³o III klasie podst.
niedawno rysowane, oko³o rok temu.
Kamikaze Kaito Jeane, format A3
podobaj± mi siê tutaj cienie ; )
jak±¶ dziewczyna, rysowane niedawno.
Lawliet z death note, format A3
A tutaj taka neko dziewczyna, bardzo jestem z tego dumna,wydaje mi siê ¿e fajnie pokolorowa³am i ogólnie jest taka kawaii *w*
taki trochê klimat yaoi ^^
ten rysunek bardzo podoba siêmojej siostrze.. kocha piratów ;D
format A3
I tutaj 3 rysunki z pamiêci, takie jakby moje 3 OCK-ki: Thomas,Kiro i Alex (Alex by³ rysowany najwcze¶niej a Thomas na lekcji niemieckiego xD) niewiem czy trzymaæ siêtego stylu rysowania,uwielbiam rysowaæ w³a¶nie takie postacie.. w sensie ¿e piercing,kolorowe w³osy,tatua¿e no i tylko do ramion bo nie potrafiê r±k,stóp i ogólnie cia³a ToT
Na pocz±tku mia³y to byæ tylko szkice o³ówkiem,ale postanowi³am dodaæ im koloru,my¶le ¿e tak jest lepiej ^^
Planuje i¶æ do LP nie jestem jeszcze tego pewna, ale.. naprawde kocham rysowaæ i po prostu czekam na komentarze
Ostatnio edytowany przez Fumi (2012-04-30 15:36:51)
Bardzo fajne prace, tylko czasami zdarzy³o ci siê co¶ ko¶lawo narysowaæ, ale z regu³y by³y to tylko drobne szczegó³y. A tak na marginesie, mog³aby¶ trochê zmniejszaæ te zdjêcia, bo trochê niewygodnie siê ogl±da, jak praca siê na monitorze nie mie¶ci, taka ma³a sugestia.
u mnie s± nawet ma³e te zdjêcia, niewiem od czego to zalezy xD
Ale okej, zmienie
1200x1600 to nie znowu takie ma³e... nie wiem, u mnie wy¶wietla siê jedna praca na pó³ monitora, mo¿e to zale¿y od ustawieñ przegl±darki, nie wiem...
animka, a u mnie jest dobrze ; p
fumi, bardzo ladne prace, widac, ze sie poprawilas ; d
Ostatnio edytowany przez ~Nippah. (2012-04-30 16:18:00)
O rany :) Naprawdê bardzo fajnie rysowa³a¶ i rysujesz :) Bardzo mi siê te niektóre prace podobaj±. Oby tak dalej :)
spoko rysunki i duzo cwiczysz to widac (tak trzymaj )
ja mam ten sam problem, czyli nie umiem rysowaæ z pamiêci ;D ale widaæ ogromn± poprawê a ten Naruto zajebisty xD trochê jak Pain wyszed³
Prace ciekawe, nawet ³adne, ale popracuj jeszcze nad proporcjami, bo s± przesuniêcia. ¬le rysujesz zagiêcia tkanin, szczególnie na tej ca³ej neko , jeszcze nie widzia³am ¿eby sweter siê tak dziwacznie uk³ada³ ^ ^" Poza tym popracuj nad w³asnym stylem rysowania bo mangi on nie przypomina.
Prace s± na do¶æ ró¿nym poziomie. Sugeruj±c siê tymi lepszymi to nie jest ¼le, choæ jeszcze du¿o pracy przed tob±. Najbardziej podoba³a mi siê praca trzecia z kolei - ³adnie narysowane oko i okulary.
A teraz nowe rysunki,niektóre lepsze inne gorsze,szczególnie podobaj± mi siê Noel i Rachel
Kate:
Susan:
Noel i Rachel z BlazBlue:
Ostatnio edytowany przez Fumi (2012-10-26 14:19:13)