Cześć
Więc, rysuję od II klasy podstawówki, oczywiście od początku nie były to dobre prace,a raczej baaardzo słabe ( no ale miałam wtedy około 8 lat ) ale starałam się i ćwiczyłam ;p
Mam nadzieję że nie będziecie aż tak surowi ,oczywiście przyda mi się każda krytyka i pochwała : 3
Nie rysuję z pamięci, nigdy nie potrafiłam, to dlamnie ciężki orzech do zgryzienia. Jednak.. mam 3 prace które są w pełni z myśli niemam skanera więc zdjęcia są słabej jakości
Mój najstarszy rysunek, miałam chyba 8-9 lat jak go rysowałam.. wiem wioska liścia ma inny symbol, ale nie wiedziałam wtedy jak dokładnei wygląda, więc rysowałam go z pamięci, jak widziałam u siostry gdy oglądała xD
Proporcje tutaj są FATALNE.. wiem ><
również rysowane w około III klasie podst.
niedawno rysowane, około rok temu.
Kamikaze Kaito Jeane, format A3
podobają mi się tutaj cienie ; )
jakąś dziewczyna, rysowane niedawno.
Lawliet z death note, format A3
A tutaj taka neko dziewczyna, bardzo jestem z tego dumna,wydaje mi się że fajnie pokolorowałam i ogólnie jest taka kawaii *w*
taki trochę klimat yaoi ^^
ten rysunek bardzo podoba sięmojej siostrze.. kocha piratów ;D
format A3
I tutaj 3 rysunki z pamięci, takie jakby moje 3 OCK-ki: Thomas,Kiro i Alex (Alex był rysowany najwcześniej a Thomas na lekcji niemieckiego xD) niewiem czy trzymać siętego stylu rysowania,uwielbiam rysować właśnie takie postacie.. w sensie że piercing,kolorowe włosy,tatuaże no i tylko do ramion bo nie potrafię rąk,stóp i ogólnie ciała ToT
Na początku miały to być tylko szkice ołówkiem,ale postanowiłam dodać im koloru,myśle że tak jest lepiej ^^
Planuje iść do LP nie jestem jeszcze tego pewna, ale.. naprawde kocham rysować i po prostu czekam na komentarze
Ostatnio edytowany przez Fumi (2012-04-30 15:36:51)
Bardzo fajne prace, tylko czasami zdarzyło ci się coś koślawo narysować, ale z reguły były to tylko drobne szczegóły. A tak na marginesie, mogłabyś trochę zmniejszać te zdjęcia, bo trochę niewygodnie się ogląda, jak praca się na monitorze nie mieści, taka mała sugestia.
u mnie są nawet małe te zdjęcia, niewiem od czego to zalezy xD
Ale okej, zmienie
1200x1600 to nie znowu takie małe... nie wiem, u mnie wyświetla się jedna praca na pół monitora, może to zależy od ustawień przeglądarki, nie wiem...
animka, a u mnie jest dobrze ; p
fumi, bardzo ladne prace, widac, ze sie poprawilas ; d
Ostatnio edytowany przez ~Nippah. (2012-04-30 16:18:00)
O rany :) Naprawdę bardzo fajnie rysowałaś i rysujesz :) Bardzo mi się te niektóre prace podobają. Oby tak dalej :)
spoko rysunki i duzo cwiczysz to widac (tak trzymaj )
ja mam ten sam problem, czyli nie umiem rysować z pamięci ;D ale widać ogromną poprawę a ten Naruto zajebisty xD trochę jak Pain wyszedł
Prace ciekawe, nawet ładne, ale popracuj jeszcze nad proporcjami, bo są przesunięcia. Źle rysujesz zagięcia tkanin, szczególnie na tej całej neko , jeszcze nie widziałam żeby sweter się tak dziwacznie układał ^ ^" Poza tym popracuj nad własnym stylem rysowania bo mangi on nie przypomina.
A teraz nowe rysunki,niektóre lepsze inne gorsze,szczególnie podobają mi się Noel i Rachel
Kate:
Susan:
Noel i Rachel z BlazBlue:
Ostatnio edytowany przez Fumi (2012-10-26 14:19:13)