Levy McGarden z Fairy Tail
£aaaa *-*
Teraz widaæ, ¿e zacz±³e¶ podchodziæ do tego rysowania powa¿nie ;3 A bym siê nie spodziewa³a, no, ale wtedy po pojedynku i tak ci powiedzia³am, ¿e mega rysujesz ^ ^
~ Jaka duuma normalnie, mieæ takiego kumpla ;3 ; p
¦wietne rysunki masz.
Accelerator tylko z przed kilku postów ma co¶ z oczami. To znaczy, nawet w oryginale mia³ dziwne oczy, ale chyba za bardzo podkr±¿one mu zrobi³e¶. Wygl±da jakby zarwa³ z trzy noce. ;p
Zamierzasz narysowaæ doujina? Wa¿ne, by mierzyæ wysoko.
Dodam jeszcze, ¿e nie tylko Tobie czasu brakuje. Ja po o¶miu godzinach szko³y wracam do domu, jem obiad i zaraz do ksi±¿ek muszê lecieæ...
zajebujczo ,to czas kiedy z malego poczka rosnie kwiat , zapytam tak -czujesz ze musisz rysowac ??jesli tak rysuj ....
tak sie przyznam szczerze ze gdyby nie prozba mojej cichej milosci ^^ to pewnie bym dalej nie rysowal a tak to zmotywowala mnie ^^
i czuje sie szczesliwy ze rysuje naprawde ,i trzymaj tak dalej ^
Ostatnio edytowany przez cinek (2012-10-10 20:50:05)
jaka s³odka Levy <3 fajnie ci wysz³a ~
dziêki wam, du¿o siê nad tymi obrazkami napracowa³em - zw³aszcza Accelerator, on by³ wyj±tkiem robionym w ciê¿kich warunkach (deska na kolanie, a w rêkach wszystkie przybory) - i cieszê siê, ¿e siê wam podobaj± :d
i faktycznie nie jestem yoo... yoo-sama... ja mogê byæ za to Ma-kun (Ma=Demon/Z³o ^^)
Ostatnio edytowany przez ma9595 (2012-10-10 19:29:25)
wybaczcie zmeczenie dalo we znaki 15 h w robocie -mozna zglupiec
nic siê nie sta³o