Traktorek~ (Moderator)
No to troszkê nie w porz±dku tak sobie dla picu. Tak siê sk³ada ¿e dziewczyna która narysowa³a tê z napisem "wiedz ¿e co¶ siê dzieje" chodzi³a ze mn± do szko³y... Nie wiem czy by³aby zadowolona wiedz±c ¿e kto¶ jej grafikê wykorzystuje sobie dla picu. Swoj± drog± mam siê z ni± widzieæ za kilka dni... ciekawe czy pyta³e¶ j± o prawa autorskie? Takich rzeczy nie powinno siê robiæ. Tym bardziej ¿e wprowadzasz w b³±d ludzi twoje prace ogl±daj±cych umieszczaj±c je obok cudzych obrazków.
napisa³em na dA, ¿e tylko te odrêczne s± moje, a skoro bêdziesz siê widzieæ z t± kole¿ank±, to powiedz jej ¿e uwielbiam jej rysunek! i je¶li jej to przeszkadzaæ bêdzie to zast±piê ten obrazek innym.
dla mnie to nie problem, usun±æ ten obrazek.
Ostatnio edytowany przez ma9595 (2011-09-24 19:10:23)
Traktorek~ (Moderator)
Ok,
Ale ja nadal uwa¿am ¿e u¿ywanie czyi¶ grafik bez poinformowania tej osoby o tym jest kradzie¿±.
nie widzia³em ¿adnego napisu, kto jest autorem, gdybym zauwa¿y³ to: albo bym siê z ni± skontaktowa³, albo zostawi³bym ten obrazek w spokoju.
obrazek zgin±³/przepad³ ;p
Ostatnio edytowany przez ma9595 (2011-09-24 19:15:35)
lubiê FT, jestem na bie¿±co z nowymi rozdzia³ami, ale po prostu nie mam czasu na rysowanie...
sprawdzian na sprawdzianie... w tym tygodniu a¿ 3: Fizyka, Chemia, Zasady ¯ywienia...
#106 Hitmonlee
No co ja mam ci mówiæ skoro ju¿ wszystkie b³êdy ci wymieni³am xddd
Tak trzymaj ; p
Znaczy dalej mam robiæ b³êdy tak??
wiem wiem, tak siê ¶miejê
ALOHA
poniewa¿ by³by doublepost to wklejam od nowa razem poprzednim.
Accelerator z To Aru Majutsu no Index
Myriah z Yureka/ID_eNTITY
yosh, nie ma to jak skaner
Ostatnio edytowany przez ma9595 (2012-10-05 19:00:29)