znacie anime Elfen Lied? Co o nim myślicie? EL to jedno z moich ulubionych anime... niby taki okrutny i krwawy horror a jednocześnie bolesny, smutny i głeboki. Moją ulubioną postacia jest Lucy oczywiście. ^^ Mariko tez nie zła ale troche za bardzo przerażająca.:zdziwiony:
jakby ktoś był zainteresowany, to Elfen Lied ma 13 odcinków i wszystkie są dostpne na www.pl.youtube.com
Ja też uwielbiam Elfen Lied i też kocham Lucy xD Jest supper ^^
Ale musze cie poprawić bo EL ma 14 odcinków, gdyż w 14 są dociągnięcia przeminione w 13 odcinkach np. dlaczego Lucy w pierwszym odcinku nie zabiła doktora Kuramy ? I jakie Nana miała wyznaczone porządki domowe xD. Kocham EL polecam wszystkim którzy lubią se popłakać odrobinkę się pośmiać i lejącą sie hektolitrami krew xD "Krew Krew Wampiry więcej więcej" xDDD cytat z Szipódena XD
nie chodzi w tym anime tylko omkrew tylko o coś więcej ^^ ...
wiem Ale większość ludzi "coś więcej" oznacza nude z powodu jakiś zawirowań
Nie wszyscy są tacy jak my (mam tu na myśli siebie i Neko228 xD) i rozumieją sens tego wszystkiego. my zauważamy uczucia a nie krew tzn. krew to dodatek żeby coś pokazać.
Ja tylko pierwszy epizod widziałam i zauważyłam coś więcej poza krwią... nie wiem dokładnie co, ale "coś" na pewno
KRRREEEEWW @___@ ee... słucham? a tak tak nie no Elfen jest boskie ^^ i nie tylko krew mnie w tym przyciąga, ale cała fabuła mi się ogólnie podoba ^^ Yuii, niby czemu za dużo krwi? :>
Ale wiesz że ja lubię przeciągać strunę co do fabuły, to gdyby nie była wciągająca to skończyłabym oglądanie po 2 góra 3 odcinkach :]
No w sumie też prawda ...I to jest właśnie nie zwykłe w Elfen Lied może i krawawe i tak dalej ale nie wiadomo czemu chcesz się przesunąć o kolejny odcinek ^_^ ...
Ładnie to ujęłaś Ja jak już oglądałam ostatnie odcinki to tak mi się kurde szkoda było z serią rozstawać :P
tez bym sobie obejrzała ale przepadły wraz ze starym kompem -_-'
Moje też już dawniutko przepadły jak coś się stało z kompem (jakiś plik Wintowsa się uszkodził ) i trzeba było instalować na nowo wintowsa ...wszystkie moje rzeczy niestety przepadły ...ale połowe udało mi się odzystkać niestety jak na złość bez odcinków Elfen Lied ...
Przykre bo Elfen cenne anime w dorobku naszym :] eh.. może kiedyś odnowie zbiory... bo mnie naszło od nowa obejrzeć :P