jednak wyglądają jakby były za długie.. co nie jest fajne
No może trochę przedobrzyłam... ale taki już mam pokrętny gust, że mi się takie dziwactwa podobają
Widać jest to po prostu kwestia gustu.
Dobra, skoro nie udało mi się uzyskać opinii na temat bloga, to może chociaż ktoś się wypowie na temat użytej tam grafiki. Ostrzegam, poza pierwszymi wizerunkami postaci, przedstawione tu ilustracje powstawały na szybko, powiedziałabym też, że momentami od niechcenia (dlatego są to tylko szkice... niby mogłabym tłumaczyć to jakąś wydumaną konwencją, ale prawda jest taka, że ze szkicem chodzi szybciej i powstają mniejsze odstępy między notkami)
Co do trzech pierwszych to to co ostatnio - poszarpany lineart i za dużo wody xD A tym samym za mało kontrastu ^^ Chociaż w rysunku drugim wyglada to troche lepiej ^^ To co jeszcze zauwazyłem to to ze za wysoko rysujesz uszy. I rysuj wieksze cycki bo czasem mam wątpliwoście kto jest kobietą a kto facetem xDD Ale to juz taka osobista sugestia
Lineart poszarpał się niestety usuwaniu tła...
Z tymi cyckami... nie za bardzo wiem, co z nimi zrobić, ponieważ na żadnej z umieszczonych tu przeze mnie prac nie pojawiła się kobieta xD Wiem, że przeginam z feminizowaniem swoich bohaterów... Po prostu lubię homo-niewiadomo xD
Ja co do rysunków nie mam zastrzeżeń bo z tego co pamiętam to masz taki styl rysowania Bardzo słodko wygląda postać na rysunku nr2 , taki kawaii bishounen (jakoś tak się to pisało?) z niego xD a te szkice są fajne xD zawsze najciekawiej wygląda coś narysowanego od niechcenia lub na szybko ;)bardzo fajne arty
Dzięki, co do nr 2, to właśnie taki był zamysł, szczerze mówiąc miał być taki z lekka shotowaty
Dzięki ^^ Czułam, że ta "konwencja" to dobry pomysł
Super najbardziej mi sie podoba ten ostatni rysunek Chociaż jak na niego patrze to też mam ochotę płakać >.<
Wielkie dzięki i naprawdę? (taka ciekawostka, po narysowaniu musiałam się upewnić, czy w opowiadaniu też się popłakał i czy aby nie będę musiała łez wycierać xD)