no ±³dnie ³adnie ale nie s±dzisz ze to odwrócenie kolorków jest troche jak pó¶cie na ³±twizne z cieniowaniem?x DD
Pisa³am ju¿ przecie¿, ¿e to po to by szybciej by³o xD Dziêki temu nie mam zbyt du¿ych przerw miêdzy notkami na blogu
ahh nawyrazniej nieuwaznie czyta³em xd
Och, czy¿bym po tych wszystkich latach wreszcie siê nauczy³a d³onie rysowaæ? I nawet nie dwie lewe xDD
Wielkie dziêki za pochwa³ê
Bardzo fajne te rysunki trzymaj tak dalej d³onie oceniam na 6+
Dziêki, ale przecie¿ d³oni tu praktycznie nie widaæ... A mo¿e chodzi³o ci o poprzedni zestaw? xD
Tak chodzi³o mi o poprzedni, bo go wcze¶niej nie widzia³am i nie skomentowa³am wiêc piszê teraz
"Wampirzy memoria³" http://wampirzy-memorial.blog.onet.pl/ (reklamowaæ siê trzeba, ne?) doczeka³ siê wreszcie obrazka g³ównego z prawdziwego zdarzenia. Od razu przyznajê siê bez bicia, ¿e poza przerysowana ze zdjêcia (pojêcia nie mam, jak siê skrzypce trzyma! powinien by³ graæ na fujarce... ³atwiej by by³o T-T xD)
"Kronik Wampirów" ci±g dalszy xD (muszê narysowaæ wreszcie co¶ innego ni¿ wampira...), tym razem moja wersja obrazu, pojawiaj±cego siê w cyklu Anne Rice - "Kuszenie Amadea"
Musia³am odreagowaæ po pierwszym sprawdzianie z programowania, wiêc znów pos³u¿y³am siê swoimi kochanymi "Kronikami Wampirów" ^^
Ogólnie to spoko. Tylko albo mnie sie wydaje, albo oczy s± troszkê za du¿o stosunkowo do ca³ej twarzy. Ale to manga xD