jO£ ~.┼
Co¶ ty? w ¿yciu bym nie powiedzia³a, ¿e to oni. No, lecê ¶ci±gn±æ ^^
Mi siê bardzo podobaj± OST`y z DN. Jak chcecie sci±gn±æ to tutaj link xD Bym wam da³a zipa ale trzeba siê zarejestrowaæ na www.deathnote.pl a ja zapomnia³am loginu i has³a wiêc proszê link:
www.mp3.teledyski.info/index.html?text= … lej=Szukaj
jO£ ~.┼
KonaKona, z ca³± pewno¶ci± wykorzystam tê pomoc xP
S³yszeli¶cie o amerykañskiej wersji Death Nota? xD
Na razie jedn± pewn± rzecz± jest to ¿e w ogóle powstanie. (2010)
Reszta to plotki, jednak¿e s± one tak.. groteskowe, ¿e kurczê szkoda gadaæ xD
~ a bo otó¿ to rolê Raito mia³by graæ nie kto inny jak nasza s³awna gwiazdka High School Musical - Zac Efron!
*pisk szalonej fanki*
tak! powsta³y ju¿ nawet ca³kiem ciekawe porównania owych postaci.
jednak¿e na szczê¶cie to tylko g³upie plotki. {miejmy nadziejê} w innym wypadku, ba³abym siê kto wcieli³by siê w L'a!
p.s tak gwoli ¶cis³o¶ci - ja na prawdê nie trawiê tego.. Zac'a xD.
Ostatnio edytowany przez vasa (2009-01-24 14:08:24)
Ja nie trawiê ca³ego High School Musical.... a je¶li chodzi o film 0_0?
¯e ma byæ wersja angielska to wiem, ale ¿e daj± tego buraka (niech fani siê nie obra¿aj±) to nie wiedzia³am, chocia¿ i tak ³adniejszy ni¿ ten z wersji japoñskiej (to by³o ZUO ) Ciekawa jestem kogo dadz± na L`a Lawlieta :mrgreen:
Noo a¿ ciary przechodz± cz³owieka... brr Ale jak film by³by na jakim¶ poziomie, to mo¿e bêdê w stanie wybaczyæ
jO£ ~.┼
Orygina³u nie da siê podrobiæ. ja ju¿ siê bojê.. (brr. mam dosyæ ogl±dania Zaca Efrona. Wystarczy, ¿e muszê go ogl±daæ przy ka¿dym wej¶ciu do pokoju siostry. na plakacie.)
kawowa_cpunka napisał:
Wystarczy, ¿e muszê go ogl±daæ przy ka¿dym wej¶ciu do pokoju siostry. na plakacie.
Moje kondolencje :| Trzymaj siê :mrgreen:
jO£ ~.┼
huah xD arigato.
A czytali¶cie Fake Ending? Jak nie to tutaj (dlatego spoiler jakby kto¶ nie obejrza³ DN do koñca )
Spoiler: