jOŁ ~.┼
Coś ty? w życiu bym nie powiedziała, że to oni. No, lecę ściągnąć ^^
Mi się bardzo podobają OST`y z DN. Jak chcecie sciągnąć to tutaj link xD Bym wam dała zipa ale trzeba się zarejestrować na www.deathnote.pl a ja zapomniałam loginu i hasła więc proszę link:
www.mp3.teledyski.info/index.html?text= … lej=Szukaj
jOŁ ~.┼
KonaKona, z całą pewnością wykorzystam tę pomoc xP
Słyszeliście o amerykańskiej wersji Death Nota? xD
Na razie jedną pewną rzeczą jest to że w ogóle powstanie. (2010)
Reszta to plotki, jednakże są one tak.. groteskowe, że kurczę szkoda gadać xD
~ a bo otóż to rolę Raito miałby grać nie kto inny jak nasza sławna gwiazdka High School Musical - Zac Efron!
*pisk szalonej fanki*
tak! powstały już nawet całkiem ciekawe porównania owych postaci.
jednakże na szczęście to tylko głupie plotki. {miejmy nadzieję} w innym wypadku, bałabym się kto wcieliłby się w L'a!
p.s tak gwoli ścisłości - ja na prawdę nie trawię tego.. Zac'a xD.
Ostatnio edytowany przez vasa (2009-01-24 14:08:24)
Ja nie trawię całego High School Musical.... a jeśli chodzi o film 0_0?
Że ma być wersja angielska to wiem, ale że dają tego buraka (niech fani się nie obrażają) to nie wiedziałam, chociaż i tak ładniejszy niż ten z wersji japońskiej (to było ZUO ) Ciekawa jestem kogo dadzą na L`a Lawlieta :mrgreen:
Noo aż ciary przechodzą człowieka... brr Ale jak film byłby na jakimś poziomie, to może będę w stanie wybaczyć
jOŁ ~.┼
Oryginału nie da się podrobić. ja już się boję.. (brr. mam dosyć oglądania Zaca Efrona. Wystarczy, że muszę go oglądać przy każdym wejściu do pokoju siostry. na plakacie.)
kawowa_cpunka napisał:
Wystarczy, że muszę go oglądać przy każdym wejściu do pokoju siostry. na plakacie.
Moje kondolencje :| Trzymaj się :mrgreen:
jOŁ ~.┼
huah xD arigato.
A czytaliście Fake Ending? Jak nie to tutaj (dlatego spoiler jakby ktoś nie obejrzał DN do końca )
Spoiler: