Czy z nim czy ze mną jest coś nie tak? Jak ktoś nie wie o co kaman to do linka zapraszam:
http://pl.youtube.com/watch?v=rycQPV5cyfs
jOŁ ~.┼
On s.hit. Co on naćpał się? No, ale przynajmniej ładny jest..
jOŁ ~.┼
Ma fajne tatuaże <> xp
i kolczyki^^
jOŁ ~.┼
No, zresztą nie powinnam sie dziwić. oglądam takie coś niemal codziennie xP
Hej
jeSZtem tu nowa
chciałam wszystkich pozdrowic i zaprosic na mego bloga
http://mango-mania.blog.onet.pl
Miyavi to jest Najlepszy J-Rockowy artysta jakiego znam xD
Miyavi rządzi!!!
A co do jego zachowania to on tak już ma xD
Ostatnio edytowany przez Rika (2009-01-24 20:44:44)
jOŁ ~.┼
Ano właśnie. Rika, to chyba nie temat na reklamy.
Rika napisał:
Miyavi to jest Najlepszy J-Rockowy artysta jakiego znam xD
BRAWO!!! moi drodzy owacje na stojąco dla tej panny!!!
1Miyavi jest raczej gwiazdą gatunku virtual kei, jak już piszesz takie bzdury.
2Nie wiem Rika czy Miyavi jest taki doskonały, bycie wielkim artystą nie polega wyłącznie na tatuażach kolczykach i robieniu z siebie idioty przy każdej lepszej okazji. Bynajmniej ja tak uważam. Miyavi jest na topie więc może lubisz jego muzykę i masz totalną obsesję na jago punkcie[?] - wiesz o nim wszystko w co wątpię, lecz zanim znowu palniesz taką bzdurę zastanów się trochę. Wypadało by się najpierw zastanowić ilu naprawdę fajnych, wartych uwagi artystów znasz i wiesz mi są artyści warci podziwu, którzy naprawdę mają talent i kochają to co robią. Najlepszy japoński rokowiec hahahahahahaha hhaahhahahaahahahahaha hahahaa... A hide mówi ci to coś? Jeżeli masz idolów takich jak Miyavi to dziewdzyno daleko w życiu nie zajdziesz! Haahahaahaha hahah hahaha... Uhehehe... I o to będę się spierać.
jOŁ ~.┼
echm. czy jest najlepszy ? chyba nie mogę się z tym zgodzić. Ale i tak go doceniam.
On jest ciekawy.... Najlepszy może nie tak ogólnie... ale w swojej kategorii.... A tak w ogóle, Lady_of_steel to on raczej należy to nurtu visual, a nie virtual key, nie?
Widzisz ja w nim nie widze artysty tylko dla tego, że robi sobie kolczyki tatuaże itp.
Jego muzykę lubię, a to czy jest on na topie czy nie to mi powiewa, i nie mam obsesji na jego punkcie
Moze i sa lepsi artysci od Miyaviego, w twoich przekonaniach. Każdy ma prawo do swojej oceny
Hide- znam i co też uważam, że jest ok.
dam Ci rade