znalazlem teleporter, A gdy do niego weszłem, straciłem wszystkie najcenniejsze włosy! Dostałem wiadomość od pana telereportera że niegdy ich nie odzyskam...... ale no mówi sie trtudno, bynajmniej zostały mi włosy na głowie!
-Czaaaaaad- Tobi popatrzył na Chubacabre z apetytem
- Wcale że nie- zdzielił go po mordzie Liderek- skoro straciłeś wszystkie włosy z głowy nie?
- A czy ja powidzieć że to były włosy z głowy?....
....yyy no niby nie powiedziałeś -odpowiada zmieszany liderek - w takim razie z kąt są te włosy
-z pięt straciłem włosy z pięt durniu- z oburzeniem mówi chubacabra
-rosły ci włosy na piętach dziwne nam ludziom rosną raczej na głowie i na du...-
-nie kończ małpi pomiocie bez wólgaryzmów mi tutaj-zbeształ go potwór
-ok dobra ale po co wam włosy na pięcie?????......
-Żeby było ciepło. Ale włosy na piecie pozostają tylko na nogach kobiet. Potem stają sie bujnymi, wspaniałymi lokami. U nas więszkość traci włosy chyba że to pedofile
- O cholera
- Moja dziewczyna na zywała sie Cholera...achh to były czasy, jej włosy były wszędzie gdzie okiem sięgnąć, wszyscy mnie zazdroscili
- Kurwać ten gościu pochodzi z planety WTF!?
-Skąd wiesz że moja bacia nazywała się kurwa??? I z kąt wiesz jak nazywa sie moja planeta??
-ja pierdole co za zjeb
-no nie tak nazywa sie mój pies
-a jek ty sie nazywasz pedobear czy co??
-nie ja nazywam sie justin bieber junior a mój brat........
-Maciuś I. Jest.....
- jest królem pedofilskiej bajki dla pie*&olniętych i ułomnych dzieci?
- Skąd ze moja córka nazywa się pie^&olnieta? Ale ułomna nie jest, tak nazywa sie moja sąsiadka dlatego GIIIIIIIIIIIIIIIIIIŃŃŃŃ!!!!!!!!!!!!!!!!
Z pod pachy wyciągnął snajperke z postala i naładował kotami- pożegnaj sie z......!
....z włosami na głowie błahahahah
-nie dam sie tak łatwo super odjechany w kosmos cios włosów z nosa baj baj maszkaronie nie myty
-nie tylko nie włosy z nosa...yyyy chwila po co wam ludziom włosy w nosie???
-no bo.....
-..jak kichniemy, to mniej wyleci i więcej zostanie dla nas- uśmiechnął sie rozpłaszczony jeszcze Tobi
- NIEEEE- Liderek trzasnął Tobiego gigantyczną packą na muchy zrobioną z tytanu- W sumie, moze pan stworzyciel se pomyślał " o ja mam busz na ziemi to niech ludzie mają w nosie" =.=
- Ooooo- powiedział majonez
-......
-patrz majonez na tą rzecz którą pokazuje palcem o tam-powiedział z kromką chleba z szynką, nożem i błyskiem w oku liderek
-ale na co... aaaaa prosze nie smaruj mną tej kanapki-rozpłakał się majonez
-czemu??
-bo nie lubie szynki
-no to....