W tamtym roku nam nie wyszło to co myslicie o tym zeby w przyszłe wakacje wybrać sie tak na 10 dni gdzieś xD I właśnie pytanie gdzie? Mazury, morze? góry? Albo jakieś zadupie gdzie mozna by było poprostu rozłożyc namioty xD 18 km od Sawy jest podobno fajne miejsce Tak wiem jest jeszcze szmat czasu ale chodzi o to żeby już wcześniej ustalić gdzie jedziemy, czy wynajmujemy jakis domek letniskowy czy pod namioty . Bo przecież nie każdy jest w stanie potem z miesiąca na miesiąc wyciagnąć z kieszeni ponad 500 zł a rodziców tez trzeba za wczasu przyzwyczaić ze jedzie sie samemu na drugi koniec Polski. Tak wiec zapraszam do dyskusji xD
w tegoroczne wakacje zraziłam się do namiotów, ogólnie nie polecam ;>
Ostatnio edytowany przez Luka Megurine (2011-11-26 15:17:38)
No, ja jadę, jestem za mazurami, albo wynajmie się domek i będziemy się zgniatać na wzajem, albo pod namioty xDxDxD Najlepiej by było gdzieś na plaży, otoczonej lasem, żeby żadne dresy nas nie znalazły xDxDxD
Ja bym bardzo chętnie pojechała i przez te kilka miesięcy będę kombinować, jakby to zrobić D
Ale sugeruję, żeby gdzieś bliżej
no, ja to bym jakieś góry preferowała, bo bliżej
Dla mnie nie bliżej xD No ale trzeba znalezć jakiś kompromis
a może poprostu gdzieś w centrum polski bo każdy by miał raczej bliżej i byłoby sprawiedliwie ;d
może nad jakieś jezioro większe gdzie się pływa :> coś w stylu chechła ;> ????????????
Tja xD wbijamy ci się na chatę na 10 dni xDxDxD Nie, no ludzie, głosujcie na mazury!!
Mazury są na drugim końcu Polski : <
No, ale mazury są najfajniejsze Soku, możesz dodać ankietę, wypiszesz stąd pomysły, i wszyscy będą głosować
a może gdzieś nad jeziorem Sulejowskim? ;>