Dla mnie i tak najlepsza jest naturalność xD
W ogóle, jak teorie spiskowe, to teorie spiskowe, ja też jedną zarzucę!
Otóż, nie sądzicie, że ostatnio Japońcom słowo "komedia" myli się ze słowem "ecchi" ? Kiedyś można było natrafić na komedię, teraz jak szuka się komedii, to trafia się tylko na same ecchi, zupełnie, jakby chcieli zrobić nam pranie mózgu, i doprowadzić do dominacji słowa "ecchi" na świecie!
A teraz na serio :P
Jak dla mnie powinni się opamiętać, wiadomo, że są ludzie co lubią ecchi, ale są też tacy, co tego gatunku nie lubią. Ja osobiście mogę raz na jakiś czas obejrzeć, ale jak mam do wyboru "komedia" i "komedia-ecchi" to wybieram komedię. Ustawili się chyba już tylko na młodzież 14-16 lat, i w ogóle nie myślą o innych ludziach!
Noo, w końcu długi (?) pościk :P
Ostatnio edytowany przez Kuri-kun (2011-11-12 19:43:47)
Tak Kuri, zdecydowanie chcą nam zrobić pranie mózgu xD ale poza tym to co mówisz (piszesz ;p ) jest jak najbardziej prawdą.
eeee...... ecchi mnie w ogóle nie interesuje i jak widzę to wpisane w gatunek to omijam od razu animca ^^ jakoś mnie irytują babi z nadnaturalnie ogromniastymi cycami D8< jak to zazwyczaj jest w ecchi u.u
uch i przez to podobno straciłam kilka ciekawych animców... jeszcze jak tam lekko zalatuje ecchi to jeszcze jakoś idzie obejrzeć...ale ogólnie, to nie~~~ XD
Kuri~kun im się nie myli, widocznie dla nich komedia że japonka może mieć wielkie cycki >8'DDD
will you play with me?
no jesli tak na to patrzą.. xDD
Doszłam do wniosku ze Japończycy mają "dziwny" sposób na rozśmieszanie siebie nawzajem o.o
Też jestem ciekawa... ;p czekamy na wyjaśnienia x3