Nie wyszły ręce, profil (shuubi też ma z tym problem) i nogi bardziej niż za krótkie, wydały mi się za grube, a co do stóp, radzę się zapoznać z tym -> http://animefanka.deviantart.com/favour … 6#/d49k8ma
długie różowe włosy kojarzą mi sie z vocaloidami XD a dokładnie z luką XD. Do twarzy zastrzeżeń nie mam ale jej prawy bark jest trochę za wysoko + ręka po tej stronie jest za długa (od ramienia do łokcia)no i nozki cos Ci nie wysły totalnie XD. Sokuś, Sokuś te błedy to chyba przez moje uwielbienie yaoi które wprowadziłes w bład cały konwent XD
Dzięki xD Ja nie wiem ostatnio cały czas tyyyle błędów robie xDD Może następnym razem będzie mniej xD Albo narysuje sobie coś prostrzego xDD Sawuś to napewnie przez tox DD
Przed chwilą skończony xD Podpatrzyłem jak pewien użytkownik na devianie fajnie koloruje swoje szkice i chcviałem zrobić coś podobnego xDD
Ostatnio edytowany przez Sokuryo (2011-11-01 21:57:51)
No wszędzie te cholerne cycki xD Sokuryo, chyba potrzebujesz dziewczyny xD
Co do samego rysunku - oczy ma jak u jakiegoś kosmity xD Usta dałabym trochę niżej. Włosy sprawiają wrażenie, jakby były doczepione tylko na samej górze, bo za bardzo się unoszą na boki. Żeby tak się układały, to ona chyba musiałaby mieć wiatraki na obu ramionach.
Noo no bo to z założenia miała być kosmitka z wiatrakami na ramionach xDD Pozatym Suri w poprzednm rysunku nie było żadnych cycków! a przynajmniej były solidnie zakryte... xDD
Ostatnio edytowany przez Sokuryo (2011-11-02 08:00:23)
ale jebie*z proporcje ciała |XDXDXDXD (Suri zgadzam sie on potrzebuje szybko dziewczyny XD). Poszukaj sobie w necie moze znajdziesz cos ... na pewno cos znajdziesz i sie przyjzyj . Co do kolorowania nie mam zastrzezen bo wygląda cąłkiem niezle
Hehe dzxięki xD Ten też zjebałem xDD
Hmmm czy mi sie wydaje... czy tylko piersi wychodzą ci równo i ok? XD Bo co do nóg rysujesz je nawet bardzo ładnie, ja tam mam z nimi problemy, co do ciała ogólnie, powiem że troche proporcje zjechałes XD. Dziewczyna musi mieć krągłości xD. Jak byś nie miał modelu to siostre poproś XD. Żeby męskiego ciała nie miała XD
Ale jestem z ciebie dumna nii-san tak szybko sie kształcisz <chlip> <chlip> XD
hehe spoko xD Miałem dłuuuga przerwe od rysowania. Prawie meisiąc jej... Wracam z nowym rysunkiem xD Czymś mi sie upaćkał
Ale skoro sie nad nim tyle męczyłem to już wrzuce....
Niestety tak ehhh xd