Po prostu jestem ciekawa co wolicie. Ja wybieram to drugie. Rock to dla mnie za mało.
Traktorek~ (Moderator)
ja kiedyś jako zbuntowana nastolatka wolałam metal, teraz zdecydowanie rock i to jeszcze klasyka w stylu the beatles czy rolling stones, jak mam fazę to słucham japońskiego
Rock zdecydowanie, metal też lubię ale bez przesady
UUU trudne pytanie lubię to i to a nawet mieszanki tych dwóch gatunków XD
ja wol rock, metal już dla mnie za ostry, za ciężki ;] wolę rock i pochodne jak np. post-grunge *_____* Breaking Benjamin, Linkin Park, Evanescence..
Wolę rock, ponieważ w metalu czasami trudno wyczuć rytm, a nierytmiczne piosenki niezbyt mi podchodzą xD Są zwyczajnie za ciężkie. Chociaż powoli zaczynam stawać się entuzjastką KoRn'a ;]
Tutaj wygrywa z lekką przewagą metal : D Rock też jest spoxik, ale nie ma takiego klimatu jak metal : D Chociaż mój ulubiony zespół pochodzi z kategorii rockowej ; D
~~Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód~~
Paulo Coelho
A ja jedno i drugie...są zespoły metalowe (Sabaton, Black Sabbath) które uwielbiam, ale są też zespoły rockowe (My Chemical Romance, 30stm) których utwory też lubię, więc u mnie jest remis c: