Po prostu jestem ciekawa co wolicie. Ja wybieram to drugie. Rock to dla mnie za ma³o.
Oj, ja jestem tak po ¶rodku. S³ucham i tego i tego.
Traktorek~ (Moderator)
ja kiedy¶ jako zbuntowana nastolatka wola³am metal, teraz zdecydowanie rock i to jeszcze klasyka w stylu the beatles czy rolling stones, jak mam fazê to s³ucham japoñskiego
Rock zdecydowanie, metal te¿ lubiê ale bez przesady
UUU trudne pytanie lubiê to i to a nawet mieszanki tych dwóch gatunków XD
ja wol rock, metal ju¿ dla mnie za ostry, za ciê¿ki ;] wolê rock i pochodne jak np. post-grunge *_____* Breaking Benjamin, Linkin Park, Evanescence..
Wolê rock, poniewa¿ w metalu czasami trudno wyczuæ rytm, a nierytmiczne piosenki niezbyt mi podchodz± xD S± zwyczajnie za ciê¿kie. Chocia¿ powoli zaczynam stawaæ siê entuzjastk± KoRn'a ;]
Tutaj wygrywa z lekk± przewag± metal : D Rock te¿ jest spoxik, ale nie ma takiego klimatu jak metal : D Chocia¿ mój ulubiony zespó³ pochodzi z kategorii rockowej ; D
~~SkoÂro nie mo¿na siê cofn±æ, trzeÂba znaÂle¼æ najÂlepÂszy sposób, by pój¶æ naprzód~~
Paulo Coelho
A ja jedno i drugie...s± zespo³y metalowe (Sabaton, Black Sabbath) które uwielbiam, ale s± te¿ zespo³y rockowe (My Chemical Romance, 30stm) których utwory te¿ lubiê, wiêc u mnie jest remis c: