Vivek, też często tam na klify wchodzę xD
Bąbelek, fajne zdjęcie ^^
no trudno, jak wszyscy to wszyscy xDDD
dobrze że mojego strasznego ryja nie widać w całości XD
fajny to jest kotlet na moim zdjeciu a nie bąbel
AAAAAAAAAAAA Jaki cudowny slodziak *_* sliczny kotek ;]
przepraszam ze wpierw o kocie ale kocham te zwierzaki:D
a fotka bardzo fajna ;] uwazam ze twoj ryjek jest jak najbardziej w porzadku xD
hehe miło mi to słyszeć
Bąbelek - myślałam, że to ryba o.O Szczególnie, że obok jest cytryna, a do ryby zawsze jest ona podawana o.o Ale tak o tobie, to jesteś szalenie sympatyczna (tak patrząc po samym zdjęciu) ^ ^ Taka pozytywna istotka z ciebie xD Btw, może nie mistrz, ale drugi plan na zdjęciu zasługuje na uwagę XDD
Nekou - nie wiem, czego ty od siebie chcesz i podpiszę się pod słowami Bąbelka, o xD
Suri powiem ci ze duzo razy patrzylam sie na to zdjecie i nigdy nie zwrocilam uwagi na tego gosci xDDD
autentycznie ... ;] troszku sie usmialam
Dziewczyny macie śliczne zdjęcia A Nekou na dodatek jeszcze ślicznego kotka ^^
No to ja swoje też pokaże. xD Starałam się zrobić jedną z asian pose dla koleżanki , no ale wyszlo jak wyszlo Moje serduszko nieco nieforemne xD
Ostatnio edytowany przez miszka (2012-01-14 21:06:50)
Łaaaaaa Miszka jestes sliczna
I koniec Kropka !
Zgodzę się xD Tak patrząc po zdjęciach, w życiu bym nie pomyślała, że ktoś z was jest mangowcem xD
ej no ja sie z tym nie zgadzam moj kumpel fan rpg jezdzi czesto ze mna na konwenty dlatego ze mangowki sa ladne a na rpg to jedna kobieta przypada na 100 chlopa
wiec wiesz xD
Ale ja przecież nie mówię, że mangowcy są brzydcy XDDD Co to to nie xD
Po prostu z ubioru można ich poznać, czasami z fryzury... czasami widzę na ulicy fana m&a, ale najpierw dostrzegam to po jego sposobie ubierania, dopiero potem patrzę na torbę -> przypinki i zauważam, że mam rację xD
Wszyscy tacy ładni jej Dobra teraz moja kolej... Nie miałem lepszego zdjęcia buhaha xD I jak zwykle zaciesz xDD Cheba tez mam coś ze stereotypowego mangowca... xDD
Ostatnio edytowany przez Sokuryo (2011-08-02 19:22:28)
Miszka jest bardzo ładna : DD
Ja niestety jednak nie pokażę zdjęcia, bo żadnego nie mam na składzie
~~Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód~~
Paulo Coelho
Marne ale to bardzo marne tlumaczenie Chester
A patrz... jednak się coś znalazło. Zdjęcie zrobione z samego rana. W tle ogródek i coś tam jeszcze : D
A teraz podziwiajcie moją facjatę. A tak serio to... sami zobaczcie:
http://imageshack.us/photo/my-images/64 … 0003v.jpg/
I wybaczcie za moje włosy, ale mam brak szamponu.
Ostatnio edytowany przez TheChester (2011-08-03 03:41:35)
~~Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód~~
Paulo Coelho
TheChester czy to żelik? No przyznaj się xD
Sokuryo - brakuje Ci tylko fartuszka "mistrz grilla" ^^
Ja nawet nie wiem jak prawdziwy mangowiec powinien wyglądać. Z reguły nigdy nie umiem rozpoznać i zawsze się dziwie jak ktoś mi mówi, że też ogląda anime/ czyta mangę. Oo <-- Robię takie oczy No ale nie ma to jak pozytywne zaskoczenie.